in

49-jarige Wendy van Dijk verbluft Nederland met onwijs strak figuur!

Op twaalfjarige leeftijd maakte ze haar televisiedebuut in het AVRO-programma Zoethout, niet lang daarna gevolgd door het programma Wat jij niet ziet bij dezelfde omroep.

We hebben het over de inmiddels 49-jarige Wendy van Dijk, misschien wel het meest bekend geworden door het typetje Ushi, een wat naïeve Japanse journaliste die bekende personen interviewde.

Lees ook  Pasgeboren aap “gemummificeerd” gevonden in kartonnen doos – zie de ongelooflijke transformatie die hij doormaakt

Inmiddels is ze uitgegroeid tot een ware zakenvrouw met een behoorlijk eigen vermogen dat ze bij elkaar heeft weten te sparen.

Wendy van Dijk op de cover!
Daarnaast heeft de presentatrice ook nog een online blad genaamd ‘Wendy Online’, heel creatief. Maar daar heeft ze zelf ook op de cover gestaan.

Ze schrijft bij de foto: “Flashback friday naar Wendy 21, met een zomerse covershoot met Wendy.

Lees ook  Dit is hoe het nu zit tussen Marco Borsato en zijn vrouw Leontine!

Nu 40 procent van de Nederlanders een zomervakantie in het buitenland overslaat, hopen we dat het hier ook weer snel lekker warm wordt en we dagjes naar het strand kunnen! Geniet jij toch een beetje van de vakantie, ook al ben je niet in het buitenland?”

Vader duwt zijn kinderen onder de trein

Bridget Maasland trekt grote ogen met doorzichtig truitje!