in

4-jarige neemt slokje en begint te klagen. Serveerster snelt toe, verstijfd door haar vergissing.

Na een avond meehelpen met kerstkaarten bezorgen werd de vier jarige Evelyn beloond door haar ouders: ze zouden gaan dineren bij haar lievelings hamburgertent Frankie & Benny’s. Het gezin zal hier echter niet snel meer gaan eten, ondanks dat ze een cadeaubon kregen van het restaurant. Het lag niet aan de lange wachttijd of het slechte eten, het kwam door het drankje van Evelyn. Door dit drankje raakte Evelyn namelijk in het ziekenhuis.

Evelyn bestelde een ‘Fruity Sunrise’ van het kindermenu, hier zou sinaasappelsap, appelsap én grenadine in zitten. Omdat Evelyn zoveel dorst had nam ze meteen een grote slok. Ze walgde echter van het drankje, de ouders begrepen hier niet veel van omdat hun dochter normaal gesproken dol is op fruit drankjes.

Lees ook  10-jarige overlijdt in gestoord ongeval. Dan kijken dokters naar mama en vragen haar om hartverscheurende beslissing te nemen.

De ouders zeiden echter dat Evelyn zich niet zo aan moest stellen en gewoon door moest drinken, tot dat de serveerster naar hun tafel toe komt gerend.

“Het spijt me zo, het spijt me echt. Ik heb jullie dochter een cocktail gegeven”, zei de serveerster. De vader reageerde hier natuurlijk behoorlijk boos op en pakte het drankje onmiddellijk van zijn dochter af. Dan staat Evelyn plotseling op en begint ze te dansen, de ouders waren geschokt: hun vier jarige dochter was dronken.

Lees ook  Jutta Leerdam laat ons weer even genieten van wat heerlijke zomerse kiekjes!

Evelyn kon niet eens meer recht lopen en haar vader was dan ook geschokt van de snelle absorptie van alcohol bij haar dochter. Een man die toevallig ook aan het eten was bij Frankie & Benny’s en dokter is van beroep, adviseerde het koppel om direct naar het ziekenhuis te gaan voor onderzoek.

Evelyn ervaarde haar eerste kater dus op haar vierde, maar herstelde verder wel goed.

De woordvoerder van het restaurant bracht een verklaring naar buiten waarin ze haar oprechte verontschuldigingen aanbiedt. De vader heeft besloten om dit bericht met de hele wereld te delen, zodat iedereen hier wat voorzichtiger mee is.

Peuter gedood door suïcidale man die van een gebouw sprong en bovenop hem belandde.

Papa scheurt met zwangere moeder naar het ziekenhuis, en wil niet stoppen voor de 20 politieauto’s die hem op de hielen zitten.