in

4-jarige jongen vertelt mama’s verloofde de schattige reden waarom hij niet met mama mag trouwen.

Onze favoriete dingen op het internet zijn zonder twijfel video’s over dieren en kinderen. En wanneer je je even down voelt, helpt een dosis schattigheid altijd om je op te vrolijken. Verlovingsvideo’s zijn eveneens erg populair. En als we de kracht van een verlovingsvideo zouden kunnen combineren met de schattigheid van een kindervideo dan zou de wereld niet overleven. Maar het is een risico dat we zullen moeten nemen. Kijk maar hoe de vierjarige Asher reageert op de verloving van zijn moeder Jasmin Niccole Brannans met haar verloofde Ian Faulkner.

Lees ook  Hondenkapper opent in het midden van de nacht om hond spoedbehandeling te geven. 3 uur later is zijn transformatie compleet.

Asher weet duidelijk niet wat hij er van moet denken. De video begint met hem die neerknielt op een papieren hart op de vloer naast een tafeltje. Dan krijgt hij de verlovingsring onder ogen. Mama vraagt hem of hij weet wat een verlovingsring is.

“Je moet het de hele tijd dragen?”, zegt hij tot jolijt van zijn moeder en Faulkner. “Zelfs wanneer je slaapt?”

Mama pusht hem een beetje en vraagt opnieuw of hij weet wat een verlovingsring betekent. Hij antwoordt met de vraag of ze hem ook in het zwembad mag dragen.

Lees ook  Niet leuk: vanaf deze week ga je opvallend meer spinnen zien en dit is waarom!

Uiteindelijk legt ze uit dat het een belofte is om te trouwen en dat Faulkner met haar zou willen trouwen.

Asher roept: “Nee! Ik wil met mama trouwen!”

Faulkner bepleit zijn zaak: “Maar ik behandel haar echt goed, of niet?” Maar Asher geeft zich niet zo snel gewonnen: “Ik ook.”

Maar hier eindigt het trauma van Asher nog niet.

Mama suggereerde dat Asher met zijn klasgenootje zou kunnen trouwen, waarop de jongen antwoordde: “Ze heeft al nee gezegd!”

Bekijk de schattige video hieronder!

Man vindt 100 jaar oude bruidstaart van zijn grootouders in een doos samen met een briefje.

Kleinzoon werkt een jaar lang aan cadeau voor opa’s 81e verjaardag. Opa kan tranen niet bedwingen.