in

4-jarige geeft zakgeld uit om mensen in nood te eten te geven nadat hij leert wat “dakloos” betekent.

Austin Perine uit Prichard, Alabama, hoopt ooit president van de Verenigde Staten te worden. Ondertussen neemt hij vrede met humanitair werk. Deze grootse aspiraties zijn nog opmerkelijker als je weet dat Austin amper vier jaar oud is. Deze ambitieuze jongeman heeft op zijn jonge leeftijd al heel wat verwezenlijkt. Hij is een kampioen atletiek en dankzij een virale video stelt Austin ook een goed voorbeeld voor ons allemaal.

Het begon allemaal toen Austin en zijn vader Terance Perine op Animal Planet een programma over panda’s aan het kijken waren. Austin vroeg zijn vader waarom een moederpanda haar welpjes had verlaten, en Terance antwoordde: “Nou, ik denk dat ze een tijdje dakloos zullen zijn nu.”

Lees ook  Miljuschka Witzenhausen wint prijs met meest gewaagde jurk op Televizier!

Deze opmerking weekte een gesprek over dakloze mensen los, en voor Terance iets kon zeggen, vroeg Austin om de dakloze mensen in de buurt te bezoeken. Austin besloot ter plaatse meteen om zijn zakgeld uit te geven om hen drinken en eten te kopen.

Terance bracht Austin naar de winkel om voedingswaren te kopen, en dan trokken ze de straat op om het uit te delen aan de dankbare daklozen.

Maar daar zou Austin nog niet ophouden. Hij blijft zijn zakgeld uitgeven om de hongerige inwoners in zijn stad te eten te geven en ging zelfs op bezoek in Washington D.C. om daar hetzelfde te doen.

Lees ook  Moeder in shock wanneer zoon geboren wordt met bloederige plekken, dan onthult dokter het ondenkbare

Terance maakte een video van zijn zoon en postte het op Facebook, waar het helemaal viraal ging. Austin werd geïnterviewd voor het nieuws en zijn verhaal van onbaatzuchtigheid raakt wereldwijd de harten.

“Ik wil dat de ervaring van Austin aanstekelijk is voor anderen”, zei Terance. “Hoewel mensen anders zijn, verdienen ze het nog altijd om geliefd te zijn.”

Bekijk Austin hieronder in actie en DEEL dit om anderen te inspireren!

Kan jij het leven van deze kleine jongen helpen redden? Hij heeft wanhopig een beenmergtransplantatie nodig.

Vrouw filmt het emotionele moment waarop geredde hond leert wat menselijke liefde is.