in

4-jarig meisje rent huilend een openbaar toilet uit. Dan ziet mama wat er op haar benen zit

Eigenlijk zou iedereen de reflex moeten hebben om openbare toiletten zuiver en zeker achter te laten. Ooit zijn we hier allemaal wel eens op gewezen. Op een zuivere toilet hoopt iedereen, maar men verwacht niet dat er mensen zijn die er blijkbaar plezier in scheppen om echt gevaarlijke situaties te creëren. Maar dat moesten deze Britse moeder en haar dochter op de harde manier leren. Als Nicole Langmead na een ontspannend dag shoppen met haar vierjarige dochter in een McDonald’s gaat eten, weten beiden nog niet welke horror de kleine Kaya te wachten staat.

Voor ze naar huis gaan, moet de kleine Kaya nog even naar het toilet. Kaya gaat de toiletten binnen en Nicole verheugt zich al op een ontspannende avond voor de buis. Plotseling hoort ze echter een kreet uit het toilet opstijgen.

Lees ook  Radeloze moeder vindt foto verdwenen dochter (17) op prostitutiesite: 'Ze is in gevaar!’

Nicole rent onmiddellijk naar het toilet en ziet haar dochter Kaya huilend uit het hokje komen. Nicole ziet dat de benen van haar dochter onder het bloed zitten. Nadat ze haar dochter getroost had, onderzoekt ze de wc-bril. Dan ontdekt ze dat iemand secondelijm op de bril had achtergelaten.

De lijm had zich op de beentjes van Kaya vastgezet en toen ze van de bril wilde komen, werd een stuk van haar huid afgerukt. Nicole is sprakeloos. Wie doet nu zoiets? Als Nicole het personeel inlicht, bellen die onmiddellijk de politie. Ze geven haar een ballon, een speelgoedje en iedereen doet zijn best om het kind te troosten.

Nicole is ontroerd door de inspanningen van het personeel, maar tegelijk ook woedend over de daders. Ze hoopt dat ze gevat worden en dat niemand anders de pijn van haar dochter zou moeten meemaken.

Lees ook  Ontsnapte gevangene in provocerend filmpje: 'Ik geniet van mijn vrijheid'

Kaya is er uiteindelijk met de schrik en een beetje pijn vanaf gekomen. Maar hoewel de littekens geheeld zijn, zal ze deze traumatische ervaring niet snel vergeten. Wat een leuke dag was, veranderde plotseling in een nachtmerrie.

Nicole hoopt dat haar verhaal andere ouders aanmoedigt om openbare toiletten eerst te controleren voor hun kinderen naar de wc te laten gaan. Voor Nicole is het duidelijk: “Aan alle ouders: wees altijd voorzichtig waar jullie kinderen spelen en kijk zelf de omgeving altijd goed na of alles zeker is.” Er zijn blijkbaar altijd wel zieke geesten actief die dergelijke wansmakelijke grappen uithalen.

DEEL deze waarschuwing met je vrienden!

Automecanicien filmt de vrouw die elke dag voorbij zijn garage wandelt. Enkele minuten later verandert hij haar leven voorgoed.

Deze populaire drank vernietigt je schildklier. Drink jij het?