in ,

3FM-dj Eva Koreman zoekt grenzen op, uit de kleren op Instagram

Als jij een fervent radio luisteraar bent dan ken je Eva Koreman ongetwijfeld wel. De radio-dj is sinds een jaar of vijf actief bij 3FM, na eerder onder andere gewerkt te hebben voor Qmusic.

Ben je nou niet zo’n liefhebber van de radio, dan ken je Eva misschien nog wel van haar deelname aan de spelshow Expeditie Robinson in 2019.

Eva Koreman laat volgers smullen
Met haar looks is het maar goed dat je tegenwoordig ook kan kijken naar radio uitzendingen want het zou toch zonde zijn als we Eva niet te zien zouden krijgen tijdens haar werk.

Lees ook  Krijgt iemand een epileptische aanval? Dit is hoe je het beste kunt handelen

Omdat er blijkbaar nogal wat commentaar op de rondingen van een andere dame was, besloot deejay Eva Koreman en statement te maken en ook met de billen bloot te gaan.

Bij de foto schreef Eva:
“Deze foto van mijn heerlijk bolle coronak*nt even afgestoft om de timeline deze vrijdag te zegenen, zo vlak voor het weekend, maar vooral omdat ik bijzonder geïrriteerd raakte door de reacties op de prachtige foto’s van grootkontbezitter @stellabergsma.”

Lees ook  In dit hotel slaap je letterlijk en figuurlijk tussen de giraffen

Eva maakte zich zo druk om de reacties op een foto van Stella Bergsma dat ze dus een foto van haar eigen derriere op Instagram plaatste.

Prima statement, vinden wij. Want met zowel de foto van Stella als de foto van Eva Koremand is helemaal niks mis!

De foto is gemaakt begin dit jaar in mei gemaakt voor Chantal Janzen haar magazine &C/Andc.tv. Je bekijkt de foto hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva (@evakoreman)

Vergeet de borrelplank: de warme choco plank is het beste ooit

Zoontje slachtoffer ‘vergismoord’ spreekt: ‘Hoop dat ik superkrachten krijg, zodat ik hem nog eens kan ontmoeten’