in

30-min oude baby verlaten in park bij temperaturen onder vriespunt “huilend voor haar leven”

Een pasgeboren baby is gevonden verlaten in een park verpakt in een plastic zak, volgens een rapport van de Daily Mail.

De krant beweert dat de pasgeborene – minder dan een uur oud – werd ontdekt door een vrouw en haar zoon terwijl ze hun hond aan het uitlaten waren. De navelstreng van de baby zat er nog steeds aan.

Er wordt gezegd dat Rima Zvaliauskiene en haar 27-jarige zoon Ovidijus het worstelende kind tegenkwamen nadat ze haar geschreeuw uit de plastic zak hoorden.

Rima en haar zoon vonden de baby naast een bankje in Newham, Engeland iets na 22.00 uur. De temperatuur was beneden het vriespunt en het kind, Roman genaamd, had alleen een handdoek en een boodschappentas op het gebied van kleding.

“Er was een huilend geluid uit de tas. Ze huilde om haar leven. De baby redde zichzelf, ‘zei Rima, volgens de Daily Mail.

LEES OOK!
Dochter Martien Meiland plaatst tegenwoordig behoorlijk gewaagde foto’s

Gelukkige ontsnapping
Roman wordt nu verzorgd door verpleegkundigen, terwijl de politie een onderzoek heeft gestart om uit te zoeken met wie de moeder samenwoont.

Rima’s zoon, Ovidijus, zei: “Ze leek een beetje paars. Ze was erg koud om aan te raken. Haar voorhoofd en oren zagen eruit alsof ze een beetje ijzig waren, ze had het koud.

We voelen ons geweldig dat we het leven van de baby hebben kunnen helpen redden. Ik ben blij dat we er waren.’

Er wordt gezegd dat de politie met snuffelhonden had geprobeerd een bloedspoor te vinden dat hen naar de moeder kon leiden, maar ze vonden niemand.

Inspecteur Shane Clarke van de Noordoost-commando- eenheid deed een beroep op de moeder van de baby en smeekte:

LEES OOK!
Koninklijk Huis niet te spreken over lekken privéfoto’s prinses Alexia.

“We worden steeds meer bezorgd om uw welzijn en ik verzoek u dringend contact op te nemen met de politie, uw plaatselijke ziekenhuis of huisartsenpraktijk.

Het is erg belangrijk dat we weten dat je veilig bent. Ik zou ook iedereen willen aansporen die informatie heeft die ons zou kunnen helpen om deze baby met haar moeder te herenigen om naar voren te komen en te delen.”

Hoewel we geen idee hebben hoe een moeder haar baby kon verlaten in vrieskou, waren we blij dat de kleine Romein gered was.

Gelukkig waren Rima en haar zoon in het gebied, omdat het verhaal een veel morbide einde had kunnen hebben als ze dat niet waren geweest.

Geen enkele baby zou ooit op zo’n manier gedumpt moeten worden! Deel dit artikel als je het daar mee eens bent.

Tiener gefilmd wanneer hij klein poesje in meer gooit, maar politie daagt op en gerechtigheid geschiedt

Vrienden Meghan Markle: ‘We maken ons ernstige zorgen om haar en de baby’.