in

30 jaar lang werd de beer in een kooi gehouden – kijk nu naar haar ogen wanneer de kooi open gaat

Ruim dertig jaar geleden, werd een kleine beer naar een dierentuin in Pennsylvania gebracht.

Het welpje werd door het dierentuinpersoneel Fifi genoemd en werd tegen haar wil vastgehouden – haar doel in het leven was mensen vermaken zodat de eigenaren van de dierentuin, meer geld konden verdienen.

Fifi werd gedwongen om kunstjes te doen en werd nooit met zorg of respect behandeld – ze kreeg vreselijk voedsel en moest onder verschrikkelijke omstandigheden leven.

Na twintig jaar werd de horror dierentuin eindelijk gesloten, maar in plaats van Fifi vrij te laten, deden ze iets verschrikkelijks.

Zij sloten haar op in een roestige oude kooi waar ze de komende tien jaar van haar leven moest zitten en wachten totdat iemand haar zou kopen.

Lees ook  Vader doodt zijn 14-jarige zoon: Zijn motief onthult het ondenkbare

Gelukkig besloot een aantal weldoeners haar te redden.

Dierenrechtenorganisatie People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), hoorde over Fifi’s situatie en besloot haar te redden.

De slogan van PETA luidt: “Dieren zijn niet van ons om te eten, dragen, gebruiken voor experimenten of amusement noch om te mishandelen op welke manier dan ook.”

De organisatie staat ook bekend om het redden van verwaarloosde dieren, die in de verkeerde handen terecht zijn gekomen.

Toen PETA, Fifi voor het eerst aantrof, was ze er slecht aan toe – zij was erg verzwakt en ondervoed.

Ze leek nauwelijks op een levend wezen, laat staan ​​een gezonde en sterke beer. Bovendien leed Fifi aan artritis en werd ze daar niet voor behandeld.

Lees ook  De mooiste vrouwen van het Israëlische leger - Ik ben in shock!

PETA vervoerde Fifi direct naar de Wild Animal Sanctuary in Colorado, waar ze de behandelingen kreeg waar ze zo dringend behoefte aan had.

Momenteel heeft Fifi, een bruine Syrische bruine beer die oorspronkelijk uit het Midden-Oosten komt, een nieuwe kans op het leven gekregen, ver weg van de kwelgeesten uit haar verleden.

Bekijk onderstaande video om te zien hoe Fifi er momenteel uitziet en voor de transformatie die ze heeft ondergaan. Ze is werkelijk een prachtig wezen!

Deze video laat zien waarom we nooit moeten stoppen met de strijd tegen dierenmishandeling!

Deel dit artikel als je er ook blij van werd om te zien hoe Fifi werd vrijgelaten!

Meisje zwaait elke dag naar conducteur – 3 jaar later ziet hij een briefje op het raam

Moeder koopt speelgoed konijntje voor de begrafenis van haar pasgeboren baby, weken later kunnen artsen hun ogen niet geloven