in

3 weken oude babymeisje ver kracht door 14- jarige jongen die door moeder is gevormd tot ‘s*ksbeest’

Een drie weken oud meisje werd op gruwelijke wijze ver kracht door een 14-jarige jongen die opgenomen was in een pleeggezin.

Verborgen camera’s die door de ouders waren geplaatst registreerden hoe de s*ksbeluste tiener het pasgeboren babymeisje 20 minuten lang ver krachtte.

Tijdens het politioneel onderzoek werd al gauw duidelijk dat de verantwoordelijke volwassenen wisten dat de jongeman eerder jonge kinderen s*ksueel had mis bruikt, meldt USA Today.

Tijdens een recente rechtszaak werd beweert dat de biologische moeder van de tienerverkrachter hem waarschijnlijk op jonge leeftijd s*ksualiseerde, door hem bloot te stellen aan p*rnografie.

Lees ook  Agent in Diemen is klaar met bijdehante jongen "Je moeder!"

Ook zou ze vaker s*ks hebben gehad met andere mannen terwijl de jongen op zeer jonge leeftijd mocht toekijken.

De jongen zou naar verluidt een vijfjarig meisje seksueel hebben misbruikt toen hij negen was en er waren vermoedens dat hij ook zijn jongere geadopteerde broer s*ksueel had mis bruikt in het pleeggezin in de Amerikaanse stad Ocala, Florida in de VS. Zo staat althans in gerechtelijke documenten.

Lees ook  Verwilderde kat werd in kelder gevonden met 2 kilo vacht – kijk nu deze ongelofelijke transformatie.

De pleegouders hadden overal in huis videocamera’s opgesteld om de jongen in de gaten te houden vanwege gedragsproblemen, en hadden zelfs ’s nachts hun slaapkamerdeur op slot gedaan.

Tijdens de rechtszaak kwam naar voren dat de tiener in maart 2019 werd betrapt op het verkrachten en mishandelen van de drie weken oude baby, aldus USA Today.

Het is nog onduidelijk welke straf de tienerverkrachter zal worden opgelegd. Duidelijk is wel dat hij langdurig begeleiding zal krijgen van professionele s*ksuologen.

Foto ter illustratie.

‘Mijn man kijkt liever naar voetbal dan s*ks met mij te hebben, dus ik ben maar een affaire begonnen’

Zorgt het dragen van een mondmasker voor minder ernstige vorm van corona?