in

3 mannen vallen meisje aan en kidnappen haar – ze herinnert het advies van haar moeder en choqueert hen volledig

In een perfecte wereld, zou niemand bang zijn om ’s avonds alleen naar huis te wandelen – maar helaas zijn er wel degelijk zieke mensen die ’s nachts de straten teisteren.

Onlangs was Jordan Dinsmore, een 20-jarige studente uit South-Carolina het slachtoffer van een groep gestoorde individuen.

Ze werd besprongen door drie mannen die haar buiten opwachtten aan haar appartement. Tijdens het vreselijke incident hielden ze een wapen op haar gericht, bestolen ze haar en daarna ontvoerden ze haar op een bijzonder agressieve manier.

Het kon allemaal nog erger afgelopen zijn die avond, ze kon misschien zelfs haar leven verloren hebben. Maar dankzij de wijze raad van haar moeder, die haar plots te binnen schoot, nam de situatie een andere wending.

Jordan arriveerde aan haar voordeur rond 1 uur ’s nachts, en tot haar grote ongeloof stonden drie mannen haar op te wachten aan de deur.

De mannen waren gewapend en wachtten geen seconde om Jordan aan te vallen en al haar geld en bezittingen te ontnemen.

Lees ook  Tweejarig jongetje moet dringend plassen… en krijgt boete van 140 euro

Daarna dwongen ze haar naar de wagen. Gezien niemand wist hoe ze een auto met manuele versnellingen moesten besturen, werd Jordan gedwongen om hen naar het dichtstbijzijnde tankstation te voeren om hun wagen te tanken.

Terwijl Jordan aan het rijden was, werd ook een pistool op haar gericht. Haar gedachten raasden door haar hoofd over hoe ze in deze situatie was terechtgekomen.

Toen de mannen haar vertelden dat ze eerst al haar geld moest afhalen uit de bank, en haar daarna zouden verkrachten, herinnerde Jordan wat haar moeder haar altijd al had gezegd. En dus wist ze nu wat ze moest doen.

Haar moeder werd zelf bijna verkracht op de universiteit en vertelde Jordan hoe ze uit deze situatie ontsnapte.

“Mijn moeder vertelde me altijd: ‘laat je nooit pakken als je alleen bent’, vertelde Jordan aan ABC News 4. “‘Want dan heb je helemaal geen hulp, geen hoop dat voorbijgangers je kunnen zien of horen, en dus geen kans om hier uit te geraken.’”

Lees ook  Pas op met DEZE mail van Facebook! Oplichters gebruiken ‘m om je gegevens te hacken!

Jordan wist dat haar enige kans om haar leven te redden, uit het springen van de auto was. Dus deed ze dat, ze liet het stuur los, en sprong uit de rijdende wagen.

“Ik dacht gewoon bij mezelf, ‘doe het, doe het, doe het gewoon’, en voor dat ik goed en wel besefte, opende mijn hand de deur, en staarde ik naar de ondergrond,” vertelde Jordan aan ABC News 4. “Toen ik wakker werd, probeerde ik gewoon om recht te staan.”

Jordan begon te roepen en trok de aandacht van andere wagens, en na een tijdje stopte iemand.

Het enige waar Jordan spijt van heeft is dat ze niet de reactie zag van de mannen toen ze dit deed.

Je kan hieronder het nieuwsverslag bekijken over dit moedige verhaal:

Ze zeggen dat het meisje links eruitziet als een giraf. 8 jaar later verbluft haar verschijning iedereen.

Iedereen denkt dat hij gek is om in grot te wonen, maar als ze binnen kijken, zijn ze sprakeloos.