in

3-jarige met bloederige wonden naar ziekenhuis overgebracht na gebruik van populair speelgoed – nu waarschuwt mama alle ouders.

Met make-up spelen is voor vele jonge meisjes een populair tijdverdrijf. Van jongs af aan zien we onze moeders make-up gebruiken, en daarom willen we ook onszelf mooier maken. We willen hen uiteraard nadoen. Maar is make-up wel onschuldig voor onze dochters? Blijkt dat dit niet altijd het geval is. Het geval van dit jonge meisje doet nu online de ronde – haar moeder wil andere ouders waarschuwen.

Lydia Cravens is woedend en bezorgd. Ze wil dat alle moeders en vaders precies weten waarom.

Ze gaf haar driejarige dochter een make-up set zodat het meisje ermee kon spelen. Nadat ze de make-up had aangebracht, reageerde de huid van het meisje op de meest schokkende manier.

Lees ook  Kind laat hond los: wat er dan gebeurt doet mijn hart smelten

De moeder legde op Facebook uit wat er gebeurd was.

“Ongeveer 8 dagen geleden kochten we deze make-up set … Denkende dat het onschuldig was … niet giftig … We kochten het voor onze dochter … we hadden nooit gedacht dat onze ergste nachtmerrie zou uitkomen.”

Het product had een zware allergische reactie uitgelokt. Haar lichaam stond helemaal onder de uitslag en haar lippen waren gekloofd. Nadat ze het meisje naar het ziekenhuis gebracht hadden, kreeg Lydia te horen dat ze er moest blijven om haar verder op te volgen.

Lees ook  H&M zit in zwaar weer: er komt een flinke uitverkoop aan

Ze kon verschillende dagen niet eten en moest meer dan een week behandeld worden alvorens ze weer herstelde.

Volgens de Facebookpost bevatte het schoonheidssetje voor kinderen zes chemicaliën waarvan bekend was dat ze een allergische reactie kunnen veroorzaken bij mensen met een gevoelige huid.

Nu wil de moeder anderen waarschuwen voor de verborgen gevaren.

“Wees alsjeblieft voorzichtig met wat je je baby’s geeft … Zeker met cosmetica … zodat dit jouw kind niet overkomt.”

Ze lijkt alsof ze zwanger is met 10 baby’s. Dan toont dokter haar een scan en doet vreselijke ontdekking.

Er werd zopas een nieuw orgaan ontdekt in het menselijk lichaam dat door wetenschappers al duizenden jaren over het hoofd werd gezien.