in

3-jarig meisje verdwijnt in de bossen – na 15 uur zoeken benadert dove en blinde hond grootmoeder van meisje

Toen de 3-jarige Aurora vermist was in de bossen nabij haar thuis, werd een gigantische zoekopdracht gelanceerd waar veel mensen bij betrokken waren.

Na 15 uur zoeken werd ze veilig gevonden, allemaal dankzij hond Max. Hij weigerde niet alleen om te stoppen met zoeken, maar deed ook nog iets fantastisch deed eenmaal hij haar had gevonden.

Deze hond wordt nu onthaald als een echte held.

Max is een 17-jarige Australische herdershond die doof is en gedeeltelijk blind. Zijn andere zintuigen, echter, zoals zijn reuk en perceptie van dingen zijn goed. Al de rest is bij manier van spreken, haarscherp.

Bovendien was het dankzij hem dat de 3-jarige Aurora werd teruggevonden.

Het jonge meisje was vermist geraakt, afgelopen vrijdag, nadat ze tijdens het spelen te ver was gewandeld bij haar thuis, in de Australische staat Queensland. Het was haar grootmoeder die onmiddellijk de politie verwittigde, van zodra ze zag dat Aurora nergens meer te vinden was. De politie startte daarop een gigantische zoektocht naar het meisje.

Lees ook  Ze gaat naar het ziekenhuis omdat ze last heeft van nierstenen.. Ze komt naar buiten met een hele grote verrassing!

Naast de politie en Aurora’s familie, deden ook nog eens 100 vrijwilligers mee aan de zoektocht naar het meisje. Ondanks alles, was er afgelopen zaterdag nog steeds geen speur van het meisje.

“Hij leidde me naar haar”
Maar dan, tijdens de rest van zaterdag, gebeurde iets ongelooflijk. Aurora’s grootmoeder werd benaderd door een hond Max.

“Ik was aan het zoeken in de bergen, en toen ik op de top van de berg stond, kwam er een hond naar me en leidde hij me recht naar Aurora,” zei de vrouw aan Fox News.

Lees ook  Lijkzak valt uit lijkwagen toen het voertuig aan een kruispunt wilde afslaan.

Max kreeg beloning

Het bleek dus wat Max het meisje had ontdekt, bijna 3 kilometer van haar thuis. Hij bleef zelfs ’s nachts bij haar, om haar te beschermen. En tijdens de volgende ochtend alarmeerde hij mensen in de buurt over haar locatie. Ze was in totaal zo’n 15 uren vermist maar was gelukkig ongedeerd. Max werd sindsdien door de politie als echte heldhaftige hond onthaald na de zoektocht.

Mocht Max Aurora niet gevonden hebben en bij haar gebleven zijn ’s nachts, kon het nog veel langer geduurd hebben tegen dat Aurora gevonden zou worden. Deel aub dit bericht om te tonen hoe geweldig dieren kunnen zijn.

Gepensioneerde timmerman bouwt 20.000 kruisen voor de doden – vreemdeling leidt hem naar buiten naar een ongelooflijke verrassing

Een belangrijke boodschap van deze wielrenster: “begrijp dat je ongeduld iemands leven kan ruïneren”