in

3-jarig meisje hield babybroertje dagen in leven nadat papa haar moeder en zichzelf doodde.

De politie prees een driejarig meisje als een ‘echte heldin’ omdat ze haar 2 maanden oude babybroertje drie dagen in leven hield nadat haar ouders omkwamen in een verschrikkelijke moord-zelfmoord.

De broer en zus werden aangetroffen in een huis in Los Angeles nadat hun vader hun moeder neerschoot en vermoordde alvorens zich van het leven te beroven.

“Ons klein engeltje slaagde erin om zichzelf en haar broertje in leven te houden”, zei politieagent Maureen Ryan. “De baby is een wonderbaby en het meisje is een held. Ze is een echte heldin.”

Ze werden aangetroffen in een slaapkamer naast de lichamen van hun ouders. Het kleine meisje vertelde de hulpverleners dat ‘mama kapot’ was. David Kooros Parsa (46) en zijn 38-jarige vrouw werden zondag dood aangetroffen.

LEES OOK!
Ernstig zorgen om graatmagere Doutzen Kroes

De politie vermoedt echter dat het koppel al sinds donderdag 18 april overleden is. De krant Los Angeles Daily News meldt dat de kinderen op paaszondag gered werden nadat hun bezorgde opa de politie had gebeld.

Hij zei dat hij weet had van mentale gezondheidsproblemen zoals depressie en stress bij de vader. Beide kinderen waren ongedeerd en er is geen bewijs dat ze getuige waren van de vreselijke moord-zelfmoord.

LEES OOK!
Eindhovenaar opgepakt voor ver krachting meisje (15) en jonge vrouw (23)

De kinderen werden toevertrouwd aan de zorgen van de lokale kinderbescherming. Buurtbewoners zamelden ondertussen al meer dan 1.500 euro in om de kinderen te helpen.

De politie zocht ook contact met de familie van de moeder in Japan.

DEEL dit bericht als ook jouw hart een beetje brak bij het lezen van dit verhaal. Hopelijk wordt er goed voor deze kinderen gezorgd.

Als je vragen hebt over zelfmoord of sombere gedachten hebt, neem dan alsjeblieft contact op met de professionals van de zelfmoordlijn. In Nederland kan dit via de crisislijn 0900-0113 en in België via het nummer 1813.

Jaag spinnen weg door deze plant in huis zetten

Medelevende leraren doneren 100 ziektedagen aan collega wiens baby kanker heeft.