in

3 gewapende mannen breken in huis in en proberen meisje aan te randen. Maar opa doet hen lijden.

In 2014 redde een grootvader zijn kleindochter tegen enkele aanranders. Kenneth Byrd (67) zat samen met zijn vrouw thuis in Lumberton, North Carolina. Het was rond 22 uur ’s avonds toen er op de deur geklopt werd.

Byrd opende de deur en zag zich geconfronteerd met een man – die zei dat hij autopech had en een glas water wilde.

Nog voor hij kon antwoorden, verschenen er twee mannen achter hem. De mannen waren in het zwart gekleed en droegen skimaskers en handschoenen.

Lees ook  Jennifer Lopez laat weinig aan de verbeelding over in rood leren pakje

De mannen overmeesterden Byrd en dwongen zich een weg naar binnen. De inbrekers eisten geld en leidde het bejaarde koppel naar de achterkant van het huis waar ze hun kluis hadden.

Byrd wilde dit echter niet zomaar laten gebeuren – en toen hij de mannen plannen hoorde smeden om zijn kleindochter aan te randen, wist de man dat hij moest ingrijpen en wel snel.

Byrd had een geladen geweer in zijn kluis en van zodra hij de deur opende, schoot hij hen alle drie neer. Een van de inbrekers schoot terug en Byrd werd verschillende keren geraakt.

Lees ook  Na doodgeboorte verkoopt diepbedroefde moeder het wiegje. Maar dan krijgt ze een verrassing die haar doet snotteren.

De drie mannen ontsnapten vervolgens in de auto. In het ziekenhuis werden twee van de mannen geïdentificeerd als Brandon Carver Stephens en Jamar Hawkins. De derde aanvaller werd dood aangetroffen in de auto van Byrd en later geïdentificeerd als Jamie Lee Faison.

Byrd werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Bekijk het onderstaande videoverslag en DEEL dit met je vrienden!

Twee idioten terroriseren de mensen in hun dorp met deze gemene grap. Het spatte uiteindelijk als een boemerang in hun gezicht.

Vrouw (36) doet DNA-test maar de resultaten wijzen iets héél anders uit dan verwacht