in

29-jarige Russische werd sinds haar geboorte als een pop behandeld.

Op het eerste zicht lijkt de 29-jarige Russische Angelica Kenova een prachtig leven te leiden. Ze is beeldschoon, heeft een mooi figuurtje en lijkt een sprookjesachtig leven te leiden. Maar achter dit uiterlijk vertoon schuilt iets heel anders.

Want sinds haar geboorte wordt Angelica aangekleed als een levende pop. Haar ouders controleren wat ze aandoet, wie ze is en waar ze naartoe gaat. Tot vandaag woont ze nog bij haar ouders en neemt geen enkele beslissing zelf.

Het doel: er precies zo uitzien als een barbiepop. Als we de foto’s bekijken, lijkt ze daarin best geslaagd te zijn.

De gelijkenis is bijna schokkend.

De moeder bepaalt haar voedings- en fitnessprogramma. En dat allemaal om er als een menselijke Barbie uit te zien.

Lees ook  Ze had geen idee dat ze naast de man woonde die haar leven zoals ze het kende helemaal zou verwoesten.

Zelf beweert ze dat alles aan haar “natuurlijk” is. Haar uiterlijk dankt ze aan een ijzeren discipline – zonder schoonheidsoperaties.

“Barbie is op deze wereld een voorbeeld en idool voor alle meisjes. Daarom ben ik dankbaar dat ik zoveel op haar gelijk” zegt Angelica, stralend naast haar ouders. Ze weegt amper 38 kg en heeft een taille van 50 cm. Elke dag slooft ze zich urenlang in het fitnesscentrum uit. Maar ze zegt dat ze gelukkig is.

Haar grootste droom is wereldwijd bekend worden. Met meer dan 13.000 fans op Instagram is ze alvast goed op weg.

Maar ondanks alle internetfans mist Angelica iets in haar leven: een relatie. “Het is moeilijk want mijn moeder is altijd bij me” zegt de jonge vrouw. “Alle mannen die ik ken, zijn gewoon vrienden.”

Lees ook  Ik werd ver kracht door mijn vriend maar besefte dat pas veel later

Ze wil haar familie niet in de steek laten, daarom komt het ook niet in haar op om gewoon weg te gaan. Angelica voelt dat ze dit aan haar ouders verplicht is: “Ze hebben me op de best mogelijke manier opgevoed. Ik heb alles aan hen te danken.” Maar ze hoopt wel ooit nog een droomprins te vinden.

Tot dan leeft ze in een rooskleurige poppenwereld.

Angelica zelf zegt dat het “nooit te laat” is om zelfstandig te leven, maar hopelijk heeft ze ook gelijk. Want hoe langer men wacht, hoe moeilijker dat wordt.

Zwangere vrouw ontvlucht van gewelddadige vriend. Dan ontmoet ze op het vliegtuig een vreemde die haar pasgeboren zoon adopteert.

Verminkte veteraan met littekens zegt hallo tegen 5-jarige. Haar antwoord roert miljoenen tot tranen toe.