in

27-jarige vrouw wacht op transplantatie – is verbluft wanneer held door deur van ziekenhuiskamer stapt.

Een vrouw uit Massachusetts stond op een lange wachtlijsten van mensen die op een harttransplantatie wachtten en zat al drie maanden vast in het ziekenhuis. Lauren Meizo lijdt aan een zeldzame vorm van musculaire dystrofie en verbleef in afwachting van een nieuw orgaan in het Brigham and Women’s Hospital. Deze transplantatie zou voor de 27-jarige haar tweede hart op vijf jaar tijd worden. Het hart dat ze in 2013 kreeg, begon te falen. Ze wachtte eveneens op een niertransplantatie.

“Ik had zoveel plezier de eerste keer, ik wilde het gewoon nog eens meemaken”, grapte Meizo in een video die ze op 25 maart maakte. Meizo postte op YouTube een video en vroeg dat haar held haar in het ziekenhuis zou komen bezoeken terwijl ze op een transplantatie wachtte.

Lees ook  Triest afscheid voor Yolanthe Cabau

“De reden waarom ik deze video maak is omdat ik graag zou willen dat Rob Gronkowski van de New England Patriots mij het goede nieuws zou bezorgen. Als dat teveel druk is, begrijp ik dat. Maar ik ben bereid om op elk ogenblik een meet and greet te hebben, want ik heb toch tijd zat nu”, zei de Patriots fan.

De Patriots kregen het bericht onder ogen en bezochten Meizo op 2 april.

Hij en zijn broer Gordie kwamen in haar ziekenhuiskamer opdagen met cadeautjes – een gesigneerd shirt met de woorden “blijf sterk” en een cocktailfles gemaakt door hun oudere broer Chris.

De beroemde speler trok 45 minuten met Meizo op en dansten samen alsof ze op een schoolbal waren.

Lees ook  Winters weer op komst!

“Het was zo mooi. Hij was zo down to earth”, zei Meizo. “Mijn zenuwen ebden weg van zodra we aan het praten waren. Het was als een droom die uitkwam.”

Blijkbaar overtuigde de video van Meizo hem om langs te komen, omdat ze had gezegd dat ze een “meet and greet” met haarzelf toestond.

Meizo wacht nog op nieuws over de transplantatie, maar ze denkt niet dat het nog lang zal duren.

“Ik sta bovenaan de lijst, dat is het enige wat ik weet”, zei ze. “Ze zeggen dat ik de volgende ben. Of laten we zeggen dat ze glimlachten toen ik vroeg of ik de volgende ben.”

Vuilnisman ziet iets bewegen in de vuilniswagen. Sinistere ontdekking doet zijn bloed stollen.

Buschauffeur geeft een iets te veel gas met ernstige gevolgen – Dit zag ik niet aankomen