in

25-jarige man sterft nadat hij 4 personen, inclusief 2 jonge meisjes, uit brandende mobilhome redde.

Een man uit het zuiden van California wordt als een held geprezen nadat hij zich opofferde om vier mensen uit een brandende mobilhome te redden. Volgens de lokale media werd de 25-jarige Albert Madrid dood aangetroffen in het wrak nadat hij vier personen hielp evacueren.

De brand begon in de vroege ochtend van zaterdag 9 maart in het hoger gelegen gebied van San Bernardino County.

Volgens de lijkschouwer werd het lichaam van Albert gevonden nadat de vlammen geblust waren. De 25-jarige overleed tijdens het redden van vier andere personen, waaronder twee jonge meisjes. De zus van Albert, Melissa Enriquez, zegt dat haar broer met het hoofd eerst in de vlammen liep, daar waar hij gemakkelijk had kunnen omkijken. Ze hoopt dat hij voor eeuwig herinnerd wordt voor zijn heldendaad.

Lees ook  Zo zag Kim Kardashian er vroeger uit

“Hij was amper 25 jaar, maar de dapperste man die ik ooit gekend heb”, zei de vader van Albert, Robert Madrid, tijdens zijn grafrede.

“Ik ben zo trots op mijn zoon, mijn held.”

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht, maar er bestaat geen twijfel over dat Albert inderdaad een held is. Anderen zouden zich beperkt hebben tot het bellen van de brandweer of misschien zelfs gewoon vluchten, maar Albert offerde zijn leven op om dat van anderen te helpen redden.

Lees ook  Vrouw vliegt wereld over zodat hond niet wordt opgegeten

DEEL dit bericht om deze man de erkenning te geven die hij verdient!

Daisy van Barneveld reageert op vreemdgaande vader

Idioot rijdt met paard in laadbak van pick-up, alleen beveiligd met touw, over snelweg.