in

24-jarige moeder bevalt van haar dode baby – heeft een belangrijke boodschap aan zijn moordenaar

Kristian zag Fabian voor het eerst toen ze op de middelbare school zaten. Hij was de stervoetballer van hun school.

Ze trouwden in 2015 en werkten samen aan hun dromen. Toen ze op 2 augustus vanuit een feest naar huis reden, hadden ze veel om naar uit te kijken – inclusief de geboorte van hun eerste kind.

Maar plotseling werd alles verwoest.

Kristian en Fabian trouwden op 14 november 2015. Fabian werkte en steunde Kristian terwijl ze haar droom volgde om haar diploma te krijgen.

Toen, twee maanden nadat Kristian haar lessen begon, kregen zij en Fabian onverwacht nieuws: Kristian was zwanger. Ze waren allebei dolgelukkig. De baby zou op oudejaarsavond 2016 ter wereld moeten komen.

Op 1 augustus 2016 had Kristian een echo, maar zij en Fabian besloten te wachten om het geslacht van de baby te achterhalen. Ze planden een week later een feestje voor familie en vrienden om het geslacht te onthullen, schrijft The Adviser.

Het feest was gepland voor 8 augustus, maar tragisch genoeg kwam het er nooit.

Op 2 augustus reden Fabian, Kristian en hun ongeboren kind naar huis vanuit Texas, waar Fabian had gevierd dat hij eindelijk zijn verblijfsvergunning had gekregen, iets wat niet was gelukt sinds hij uit Mexico emigreerde.

Kristian reed op weg naar huis. Het enige dat ze zich herinnert, is dat een auto plotseling naar haar toe zwenkte. Toen werd alles zwart. De bestuurder van de andere auto was de 21-jarige Shana Elliot. Ze had alcohol gedronken voordat ze achter het stuur ging zitten.

Lees ook  Rode bultjes op je billen? Zó kom je er vanaf

Fabian kwam ter plekke om en Kristian raakte ernstig gewond. De hartslag van haar baby was zwak toen ze in het ziekenhuis aankwamen. Later die avond stopte het met kloppen. Kristian had een noodbevalling en was in staat om haar doodgeboren babyjongen lang genoeg vast te houden om hem vaarwel te zeggen.

Kristian moet elke dag met haar verlies leven, maar ze is vastbesloten dat de dood van Fabian en Fabian Jr. niet voor niets zal zijn.

Ze schreef een Facebook-bericht dat mensen hopelijk tot nadenken dwingt over dronken rijden of anderen dronken te laten rijden:

“Dit ben ik, eindelijk in staat om mijn zoon vast te houden. Dit is wat het is om bijna 24 uur te moeten bevallen na het overleven van een auto-ongeluk waardoor mijn man en mijn zoon zijn omgekomen. Allemaal omdat iemand dacht dat het goed was om dronken te worden en vervolgens te rijden. Het is niet oke. Het is OK om een ​​vriend tegen te houden, het is OK om iemands sleutels van ze af te pakken als ze tekenen vertonen dat ze dronken zijn. En het is OK om de telefoon op te pakken en een taxi te bestellen als je merkt dat je te dronken bent. Het is geen teken van zwakte. Het is een teken van volwassenheid om eerlijk tegen jezelf te zijn en weten dat de gevolgen van dronken rijden opwegen tegen elke vorm van schaamte die komt kijken bij het toegeven dat je te dronken bent om te rijden.

Lees ook  Jan Smit eerlijk over gezondheid

Wat niet OK is, is de rest van je leven doorbrengen met de schuld van het feit dat je weet dat je iemands leven hebt verwoest en iemand hebt vermoord voordat ze zelfs maar de kans kregen om deze wereld te zien. Het is het niet waard. Drink niet en rijd niet. Stel je vrijheid niet in gevaar. Je brengt niet alleen je leven in gevaar, maar ook iedereen op de weg. Ik had op 2 augustus kunnen sterven, maar God had andere plannen. Ik ben achtergelaten om deze strijd voor mijn man en mijn zoon te voeren. En ik zal doorgaan met het verspreiden van bewustzijn en dit verhaal delen tot de dag dat ik sterf, in de hoop dat het voorkomt dat iemand anders de pijn voelt waarmee ik elke dag rondloop.

Ik weiger de dood van mijn man en mijn zoon tevergeefs te laten zijn. ‘

Help ons het verhaal van Kristian te delen, zodat meer mensen begrijpen hoe verwoestend het kan zijn wanneer mensen achter het stuur kruipen onder invloed van alcohol of drugs!

Ouders stoppen baby in de magnetron – en zetten hem aan

Hond wordt gered uit te krappe kooi – klaar om een ​​nieuw liefdevol thuis te vinden