in

24-jarig Zweeds model Natasha Crown wil ’s werelds grootste kont – ondanks waarschuwing van dokters

Dit is Natasha Brown, een 24-jarige jonge vrouw uit Zweden die een wereldrecord wil breken, een bijzonder vreemd record echter.

Ze wil de grootste kont ter wereld hebben. Tegelijk hebben dokters haar gewaarschuwd voor de gevolgen. Na haar laatste ‘kont-lift’ kreeg ze tal van waarschuwingen dat verdere operaties zeer gevaarlijk konden zijn.

Onlangs verscheen ze op de Amerikaanse televisiereeks ‘The Doctors‘, waar ze haar verhaal vertelde.

Natasha vertelde op televisie over haar verlangen om de grootste kont ter wereld te hebben door plastische chirurgie. De 24-jarige vertelt dat ze al drie Braziliaanse ‘kont-lifts’ heeft ondergaan.

Eerste operatie toen ze 20 was

“Toen ik 17 was, zag ik een vrouw met een grote kont, en sindsdien wilde ik er ook zo uit zien,” vertelde ze in The Doctors.

“Ik was 20 toen ik mijn eerste operatie had, en ja, je zou kunnen zeggen dat ik geobsedeerd ben.”

“Ik heb drie ‘kont-lifts’ ondergaan maar ik wil er veel meer. Mijn doel is om de grootste kont ter wereld te hebben.”

Vet genomen uit armen en rug

In de drie vorige operaties, namen plastische chirurgen vet uit haar armen, rug en dijen en injecteerden dit vet in haar achterste, ze heeft geen implantaten. Momenteel is haar kont 215 cm groot, maar ze vindt dit nog niet genoeg.

Lees ook  Alberto Stegeman stelt mis handeling politiehonden aan de kaak: “Mijn hart huilt”

“Toen ik naar mezelf keek in de spiegel, hield ik van wat ik zag,” zei ze.

Natasha zei dat zo’n grote poep hebben heel wat problemen met zich meebrengt. Als ze het vliegtuig neemt bijvoorbeeld moet ze twee zetels boeken. Ze kan niet lopen of slapen op haar rug, aangezien dat teveel pijn doet. Maar ze gaat wel regelmatig naar de gym om haar spieren te trainen.

Reactie van ouders

Ze zegt dat haar ouders volkomen tegen haar voortdurende operaties zijn.

Ze denken na over mijn gezondheid en vertellen me dat ik aan mijn toekomst moet denken als ik ooit een eigen gezin wil hebben, zegt ze.

Volgens een artikel in The Daily Mail, zei Natasha: “Het is moeilijk voor hen om mijn veranderingen te zien. Soms zijn ze wreed in hun reacties en zeggen dat ik er uit zie als een koe bijvoorbeeld. Ze begrijpen niet waarom ik dit doe, en ik vraag hen dan hoe ze op zo’n manier tegen hun dochter kunnen praten.”

Lees ook  Deze man vindt een gigantisch ei in de kippenboerderij – de inhoud van dit ei verbijsterd experts nu

Ze plant een vierde operatie ondanks de waarschuwingen van de dokters. Natasha zegt dat ze de mensen respecteert die haar zeggen om te stoppen, maar tegelijk wil ze haar doel bereiken en is ze van plan om verder te doen.

Waarschuwingen van dokters

Dokter Andrew Ordon van ‘The Doctors’, zegt dat hij gechoqueerd was door Natasha haar keuzes, en probeerde haar te waarschuwen over de gevaren. Maar het Zweedse model zegt dat niets haar kan stoppen van haar grote droom. Ze is vastberaden om ’s werelds grootste kont te hebben.

???#plasticsurgery #obbsessed #natashacrown #brazilianbuttlift

Een bericht dat is gedeeld door @ plastiksurgerybeautiez op

In een interview met Closer Magazine, blijft ze vastberaden ondanks de gevaren.

“Mijn nieuwe figuur heeft mijn liefdesleven volledig vernield, en de complicaties door mijn grootte betekent dat ik kan sterven door het hebben van teveel operaties,” legt ze uit.

“Maar ik zal alles doen wat nodig is om de grootste kont ter wereld te hebben.”

Kom meer te weten over het verhaal van Natasha in de video hieronder:

Wat vind jij hiervan?

De vrouw merkt raar detail op de vliegtickets van tienermeisjes, beseft dat er iets mis is en belt de politie

Vrouw dankt haar driepotige hond om haar van zelfmoord te redden.