in

21-jarige vrouw in eigen woning opgesloten en urenlang ver kracht!

De strafzaak tegen de 36-jarige Belg uit Loenhout, die op 21 maart een vrouw uit Oudenbosch in haar eigen woning heeft opgesloten en vervolgens verkr*cht, is donderdag voor het eerst behandeld bij de rechtbank in Breda. De verdachte was zelf niet aanwezig.

De man zou met een smoes de woning van de 21-jarige vrouw zijn binnengetreden. Het slachtoffer was die middag alleen thuis, toen de man aanbelde. Hij wist zich naar binnen te praten, waarna het misging.

Eenmaal binnen zou de man z’n broek naar beneden hebben getrokken en de deur hebben geblokkeerd.

Lees ook  Wat is jullie mening: is dit rokje van Nikkie Plessen tekort of niet?

Toen de vrouw probeerde de woning uit te komen, zou de Belg haar handboeien hebben omgedaan en uitgekleed. Ook zou hij een theedoek om haar mond hebben geknoopt en haar daarna hebben verkr*cht.

Opsporing Verzocht
Na het tonen van camerabeelden in Opsporing Verzocht en Bureau Brabant kwamen in totaal 15 tips binnen over de zaak, die werd bestempeld als ‘zeer ernstig’.Een van de tipgevers wees naar de 36-jarige man uit Loenhout.

Na verder onderzoek werd de man, een bewaker van zeer gevoelige defensiecomplexen als de kazerne van het Korps Commandotroepen en het hoofdkwartier van de luchtmacht in Breda een bewaker, uiteindelijk aangehouden.

Lees ook  P*rnoster Jeremy hangt een celstraf van maximaal 250 jaar boven het hoofd

De zitting bij de rechtbank duurde maar heel kort, mede doordat de verdachte er zelf niet bij was. Wel werd duidelijk dat de man wordt onderzocht door gedragsdeskundigen.

Zijn advocaat Michael Ruperti kondigde aan dat de man bij de inhoudelijke behandeling van de zaak wel een verklaring zou willen afleggen.

Dat gebeurt op 10 oktober. Op die dag is het ook de bedoeling dat de officier van justitie een strafeis formuleert.

7 beste vrienden kopen landhuis, zodat ze samen kunnen leven als ze oud zijn

Jeukende tepels zijn lang niet altijd onschuldig! Dit zijn de mogelijke oorzaken!