in

21-jarige moeder betaalt Kerstmis door foto’s van haar voeten online te verkopen aan willekeurige freaks.

Een jonge moeder heeft de perfecte manier gevonden om haar rekeningen te betalen – door foto’s en video’s van haar voeten online te verkopen aan willekeurige maniakken.

Kayla Woods (21) kijkt dit jaar erg uit naar Kerstmis want ze heeft een extraatje van 2.000 euro verdient dankzij de verkoop van foto’s en video’s van haar voeten.

Ze ontdekte de bijzondere manier om geld te verdienen nadat ze via een datingapplicatie op stap ging met mannen die haar tot 180 euro betaalden voor een date. De moeder van een babyzoontje besefte dat ze geld kon verdienen nadat een van haar klanten haar aanbood om te betalen voor beeldmateriaal van haar blote voeten.

LEES OOK!
Vrouw (28) vermoord: ’Ze was zo lief’

Dus creëerde Kayla uit Pensacola in Florida in december 2017 een online netwerk voor voetfanaten waar ze omgerekend 10 euro aanrekent per foto en 35 euro per video. Speciale verzoeken zijn het wrijven van haar voeten in groentjes of olie.

Kayla, die overdag zorgverlener is, beweert dat ze sinds Kerstmis vorig jaar zo honderden euro’s verdiende. Ze zegt dat er onder haar kerstboom nu een smartwatch, een babystoeltje en een Nintendo console onder haar kerstboom liggen.

LEES OOK!
Vader sterft aan kanker - 48 uur nadat hij pasgeboren dochtertje voor het eerst vasthield

De partner van Kayla en vader van haar dochter vindt het naar verluidt niet zo erg. Kayla zei: “Hij is het er niet helemaal mee eens, maar het geld helpt onze familie. Ik kan dingen kopen voor onze baby zoals luiers en doekjes. Zolang ik niets extreem doe, vindt hij het wel oké.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden!

6-jarig meisje zorgt helemaal alleen voor verlamde papa nadat mama hen in de steek liet.

16-jarige vader beet in neus van zijn baby en slingerde hem bij zijn voetjes in het rond.