in

20 jaar lang 250.000 euro per jaar: Koningsdagtrekking valt in Oisterwijk

Twintig jaar lang elk jaar 250.000 belastingvrij op je rekening. Een abonneespeler van de Staatsloterij uit het Brabantse Oisterwijk is de gelukkige, deze persoon heeft gisteren namelijk Koningsdagtrekking gewonnen. De identiteit van de winnaar blijft geheim.

Omdat het hier om een abonneespeler gaat, waarmee je automatisch elke maand meespeelt, wordt het prijzengeld direct overgemaakt naar de rekening van de winnaar. In verband met de privacy maakt de Staatsloterij de naam van de winnaar niet bekend.

Eerste Hulp bij Geluk
Wel nodigt de Staatsloterij de winnaar uit om langs het kantoor te komen voor ‘Eerste Hulp bij Geluk’.

Lees ook  Politie vindt drie lichamen in uitgebrand pand Werkendam

“Dat is het eerste gesprek met een prijswinnaar, en dan kunnen we ze een aantal tips geven over hoe ze zo lang mogelijk plezier kunnen hebben van zo’n prijs. Want dat is erg uniek om te ervaren.”

Die hulp is volgens Van de Vooren erg voordelig voor veel winnaars. “Mensen spelen mee met de hoop om te winnen maar dan verwachten ze niet dat dat daadwerkelijk gebeurt.

En dan hebben ze veel vragen zoals wat hun eerste stap moet zijn en met wie ze allemaal moeten gaan praten.”

Lees ook  Wet in de maak voor verplichte quarantaine bij aankomst in Nederland

Er wordt veel gebruik gemaakt van de hulp die de Staatsloterij aanbiedt. “Ook door aboneespelers. Want die kunnen we echt op weg helpen met een plan.

Zij willen een zo normaal mogelijk leven leiden en als er zo’n plan is krijgen ze rust”, zegt de begeleider.

Het advies dat de Staatsloterij geeft aan winnaars verschilt enorm per persoon, maar één advies is voor iedereen hetzelfde: “Neem de tijd om goed na te denken over wat je wilt.”

Twee doden bij brand in appartementencomplex Delden

Agent in Arnhem wordt even dol en mept in het rond op Koningsdag (VIDEO)