in

2 weken nadat ze een nagelstudio bezocht had, ligt vrouw in het ziekenhuis op het punt om geamputeerd te worden.

Het belang van schoonheidsverzorging is dezer dagen een belangrijk onderwerp. Heel wat mensen, vooral moeders van jonge kinderen, vinden het vaak moeilijk om tijd te maken voor hun eigen mentale, emotionele, fysieke en spirituele gezondheid. Sommigen verkiezen om een wandeling te maken, anderen gaan dan weer naar de sportschool. De dingen die we voor onszelf doen, is oneindig. Voor Maria Luisa Gerardo was naar de nagelstudio gaan haar manier om zichzelf een beetje te verwennen.

Ze vertelde: “Het enige wat ik altijd leuk heb gevonden om voor mezelf te doen, is mijn nagels laten verzorgen.” Maar nu besloot ze dat ze nooit meer naar de nagelstudio zal gaan.

Gerardo was een vaste klant bij TJ Nails in Phoenix. Als trouwe klant van meer dan 12 jaar, had ze zelfs de bijnaam “Mama” in het salon.

Lees ook  Goed nieuws voor ons: Action krijgt er een hele grote concurrent bij!

Gerardo verliet haar meest recente afspraak, wat tegelijk haar laatste bezoek zou gaan, met een klein sneetje in haar vinger. Maar de vinger begon de volgende dag op te zwellen en dat resulteerde in een uitstap naar de spoedafdeling.

De antibiotica hielden het zwellen niet tegen en het werd alleen nog maar erger. En wanneer ze terugging naar TJ Nails wimpelden ze de zwelling af als iets minimaal. Gerardo praatte met de verantwoordelijke die het incident afwimpelde. Hoewel hij zei dat het niets was, gaf hij haar toch 100 dollar om de medicijnen te vergoeden.

Maar meer medicijnen zouden haar vinger niet genezen. Ze belandde in het ziekenhuis en had een operatie nodig.

Lees ook  Vrouw wordt hevig bloedend en met zware breuken gevonden – dan krijgen haar ouders een laatste choquerend berichtje

De vrouw stond op het punt om geamputeerd te worden, maar kon het gelukkig net vermijden. Het is echter onzeker hoe de toestand in de toekomst zal evolueren. Terwijl ze in het ziekenhuis herstelde, kon ze het zelfs niet aan om naar haar vinger te kijken – zo slecht zag hij eruit.

Haar zoon Victor Gerardo postte op Facebook: “Mijn mama is eindelijk thuis. We wachten op een verpleegster die haar 6 weken lang antibiotica zal toedienen. Maar we zijn dankbaar dat ze thuis is om verder te herstellen.”

Dit is een goede herinnering om ervoor te zorgen dat de uitrusting in kapsalons en schoonheidssalons altijd gesteriliseerd zou moeten zijn.

Deze Egyptische miljardair wil een eiland kopen om alle vluchtelingen van de wereld onder te brengen.

Vrouw wordt hevig bloedend en met zware breuken gevonden – dan krijgen haar ouders een laatste choquerend berichtje