in

2 peuters dood aangetroffen in hun bed. De doodsoorzaak is hartverscheurend.

De politie onderzoekt een vermoedelijke moordzaak in Pierce County, Washington. Dinsdag 12 maart haastte de politie zich ter plaatse naar het huis van een man nadat ze een noodoproep hadden gekregen. Tijdens het telefoontje zei de man dat hij zijn vrouw en twee kinderen vermoord had.

“Hij bedankte ons voor onze tijd, maar hij zei dat ook hij tegen onze aankomst al overleden zou zijn”, zegt politiewoordvoerder Ed Troyer. “Hij zette dat ook door.”

Toen het SWAT-team arriveerde, probeerden ze met de man te praten maar ze kregen geen antwoord.

Wanneer ze het huis binnentraden, vonden ze de lichamen van een 2-jarige jongen, een 5-jarig meisje en een 33-jarige vrouw, allen in hun bed met schotwonden.

Lees ook  Familie geeft hoop voor hun zieke baby op – en dan verschijnt er een onverwachte held

Een 29-jarige man werd dood aangetroffen met een handwapen in zijn buurt.

De familie was oorspronkelijk van New Hampshire, maar de man was in het Amerikaans leger en gestationeerd in Joint Base Leweis-McChord in Washington.

De onderzoekers zijn niet zeker wat tot deze tragedie leidde, maar de lokale politie zegt dat ze nooit problemen hadden met de familie.

Afbeelding weergeven op TwitterAfbeelding weergeven op TwitterAfbeelding weergeven op TwitterAfbeelding weergeven op Twitter

Lees ook  Man en vrouw stoten op gigantische spin die hele buidelrat oppeuzelt.

“Het is erg somber dat er twee peuters dood zijn zonder dat ze daar geen enkele fout aan hebben”, vertelde Ed Troyer. “Hopelijk kunnen we achterhalen wat er gebeurde om dit in de toekomst te vermijden.”

Dit is gewoon tragisch. Onze harten gaan uit naar de arme kinderen, moeder en familie en vrienden van de slachtoffers.

Vrouw verborg geheim in de muur. 38 jaar nadat ze overleed, laat een vreemde het aan haar man zien

Tiener wordt beschoten en overreden terwijl hij het leven van een vrouw probeert te redden!