in

2 moslimmeisjes worden lastiggevallen op de trein – dan komen 3 helden tussenbeide en gebeurt het ondenkbare.

Afgelopen vrijdag verloor de wereld twee helden. De dappere mannen stierven toen ze twee moslimmeisjes op een trein in Portland, Oregon, wilden verdedigen.

Het is een tragedie die de harten van mensen over de hele wereld brak. Maar hoe hartverscheurend het is voor de personen die deze mannen nooit gekend hebben, kunnen we ons niet voorstellen wat het voor hun geliefden moet zijn, en dan vooral voor hun ouders.

Van al de berichten die we lazen, waren we vooral geraakt door wat Asha Deliverance, de moeder van een van de mannen, de 23-jarige Taliesin Myrddin Namkai Meche, op Facebook schreef. Het breekt mijn hart om te zien dat een moeder afscheid moet nemen van een jonge zoon die zijn hele leven nog voor zich had. Maar ik was ook geraakt om te zien hoe sterk ze is en hoe ze weigert om een moordenaar de geest van haar zoon te laten ontnemen.

Lees ook  Varken breekt in bij 88-jarige en valt haar aan – beseft zich al snel dat hij de verkeerde aanvalt

De 23-jarige Taliesin was onderweg in een trein in Portland toen een man racistische beledigingen begon te uiten tegenover twee moslimmeisjes.

De man zei: “Stap van de trein af, en ga terug naar je land want hier betalen jullie toch geen belastingen”, was een van de dingen die geroepen werden volgens passagier Evelin Hernandez.

Taliesin en de 53-jarige Ricky John Best, samen met de 21-jarige Micah David-Cole Fletcher konden dit niet zomaar laten gebeuren.

Maar toen de drie helden de man benaderden trok deze laatste een mes. De man sneed de kelen over van Taliesin en Ricky John Best, die beiden ter plaatse overleden. Micah David-Cole Fletcher raakte lichtgewond.

Jeremy Joseph Christian, 35, werd gearresteerd en aangeklaagd voor dubbele moord. Het incident gebeurde enkele uren voor de start van de Ramadan.

Lees ook  Zwanger paard ligt neer om te bevallen … Dan zijn haar eigenaars geschokt om een onmogelijk mirakel te zien.

Nadat ze haar zoon verloren was door dit haatmisdrijf schreef Ashe Deliverance een pakkend eerbetoon op Facebook:

“Taliesin Myrddin Namkai Meche. Mijn lieve jongen overleed gisteren toen hij twee jonge moslimmeisjes op een trein in Portland tegen een racistische man probeerde te verdedigen. Hij was een held en zal ook aan de andere kant van de regenboog een held blijven. Schitterende, heldere ster, ik hou voor eeuwig van je.”

In een andere verklaring schreef de familie van Taliesin dat hij een “vreugdevol en vol leven leidde.”

Onze harten gaan uit naar de families van de slachtoffers. Laten we hopen dat hun moedige daden dienen als voorbeeld om op te komen tegen vooroordelen en racisme. DEEL dit bericht en betoon je eer aan deze helden. Liefde zal altijd zegevieren boven haat!

Hij strooit de assen van zijn oma uit in de zee. Dan ziet hij het ondenkbare en springt in het water.

De woedende 23-jarige buigt zich over haar slapende vriend. 2 uur later kijkt hij in de spiegel en krijgt hij bijna een hartaanval.