in

17-jarig meisje komt om het leven in vreselijk ongeval. Dan opent agent haar telefoon en doet bloedstollende ontdekking.

Op 22 februari kwam de 17-jarige student Camryn Callaway om het leven in een verschrikkelijk auto-ongeluk. Het incident was een tragedie voor de hele gemeenschap – haar familie bleef verwoest achter. Camryn was iets na 22 u. onderweg op de snelweg, toen ze recht op de trailer van een tractor voor haar knalde.

De klap herschiep de auto van Camryn in een wrak. Camrym was op slag dood.

Na een onderzoek door de politie, werd bepaald dat Camryn afgeleid werd omdat ze een berichtje probeerde te sturen. Dat leidde ertoe dat ze de tractor voor haar niet had opgemerkt.

Lees ook  Silvia van Barneveld enorm trots op prachtige mijlpaal

De moeder van Camryn, Michelle Lunsford, zei dat haar dochter normaal nooit haar telefoon gebruikte achter het stuur. Maar ze koos ervoor om de bevindingen van het onderzoek niet te betwisten.

Ze wil anderen nu waarschuwen voor de gevaren van het gebruik van een telefoon achter het stuur.

“Ik denk dat deze beelden gezien moeten worden. Ik ben een visuele persoon, en mijn kind in een doodskist moeten zien, is behoorlijk visueel voor mij en mijn gezin”, zei Michelle. Ze ging verder: “Camryn was mijn hart. Ze was de reden waarom ik leefde en nu wil ik gewoon een nieuwe focus op het leven – Ze is er niet meer. Ik wil haar gewoon eren.”

Lees ook  Zo mooi is de dochter van Jan-Peter Balkenende nu!

AT&T, een van de grootste telecombedrijven van Amerika, hielp intensief bij de verspreiding van de campagne. Deze campagne kwam er nadat een onderzoek had uitgewezen dat 43% van de populatie erkende ooit al eens de telefoon gebruikt te hebben tijdens het rijden.

Bekijk het nieuwsverslag hieronder en verspreid de boodschap!

Bekende webshop begaat bij verkoop van badpak ongelofelijke blunder: “Vermijd contact met water.”

Mama doodt per ongeluk haar pasgeboren zoon. Nu waarschuwt ze andere ouders voor haar verwoestende vergissing.