in

16 jaar geleden werden ’s werelds ongewoonste baby’s geboren. Vandaag zijn ze bijna volwassen, prachtig en perfect.

Het is normaal dat je tijdens een zwangerschap bezorgd en een beetje angstig bent. Een zwangerschap kan een emotionele rollercoaster zijn, zeker omdat je jezelf voorbereid op een van de grootste veranderingen in je leven. Vele ouders maken er zich zorgen over dat hun kind een aandoening zou kunnen hebben die hun leven zou kunnen beperken. In het slechtste geval betekent de zwangerschap een risico voor de moeder en de kinderen.

Siamese tweelingen zijn een van meest riskante en gecompliceerde zwangerschappen die zich kunnen voordoen. Een voorbeeld daarvan is het verhaal van de zussen Macy, Mackenzie en Madeline. Hun verhaal is slechts een van de twee beroemde gevallen die wereldwijd bekend zijn.

Het waren niet alleen drielingen, maar twee van de baby’s waren aan elkaar vergroeid. Dit is een uiterst zeldzame toestand en komt slechts bij 1 op 200.000 geboortes voor.

Helaas besloot de biologische moeder dat ze niet voor de drie meisjes kon zorgen. Gelukkig besloten Darla en Jeff Garrison uit Iowa, VS, om hen te verplegen. Ze wisten hoe belangrijk het was om snel een liefdevolle thuis voor hen te vinden. Het koppel had al drie biologische zonen en waren verheugd om hun grote gezin nog uit te breiden.

Lees ook  Badpak kan de spanning tijdens het limbodansen niet meer aan

De Siamese tweelingen Macey en Mackenzie leden veel pijn en amper weken na hun geboorte begon de baanbrekende operatie om hen te scheiden. MacKenzie mocht naar huis na zes weken, en Macey volgde een maand later. Darla en Jeff begonnen tegelijk aan het adoptieproces.

“We waren verliefd op hen geworden. Onze jongens waren zo blij om drie zusjes te krijgen”, vertelde Darla.

Zowel Macey en Mackenzie herstelden goed. Zoals je kunt zien op de onderstaande foto hadden ze elk een been en deelden een derde waardeloos been.

Twee jaar na de operatie waren de adoptiedocumenten eindelijk in orde en konden Darla en Jeff eindelijk de drie meisjes adopteren. Vandaag gaan ze allemaal naar dezelfde school, waar ze vele vriendjes hebben en vooral van sport en kunst genieten.

Lees ook  Man van 35 komt met nogal bizarre lijst met eisen voor zijn nieuwe Valentijn

De zussen hebben zelfs een paard en volgen regelmatig fysiotherapie om hen te leren op hun prothesebenen te wandelen.

Wat een gelukkige meisjes dat ze zo’n geweldige familie vonden. En het kan uiteraard geen kwaad dat ze drie grote broers hebben om over hen te waken.

De meisjes hebben een gezond en gelukkig leven. Ze hebben ondanks hun beperkingen een “normale” jeugd.

Vandaag zijn ze opgegroeid tot drie prachtige meisjes!

“We wisten niet wat we moesten verwachten – maar ze hadden alleen iemand nodig die van hen hield. We kregen Madeline toen ze vier dagen oud was en Macey en Mackenzie kwamen er vier weken later bij”, vertelt de adoptiemoeder vandaag.

Vandaag zijn de meisjes 16 jaar oud en leiden een leven zoals de meeste andere tieners, vol levenslust en enthousiasme.

De wereld heeft meer mensen nodig als Jeff en Darla! Hun warmte en generositeit raakte mijn hart.

Dronken bestuurder crasht tegen trouwauto: Politie kijkt in wrak en doet vreselijke ontdekking

Dame stopt in de drive-in van McDonald’s – wanneer werknemer kinderen hoort schreeuwen handelt hij onmiddellijk.