in

15 vreemde en handige dingen die je nooit op de juiste manier hebt gebruikt

Er zijn elke dag dingen waarvan we nooit zouden geloven hoe nuttig ze echt kunnen zijn.

Dit komt meestal omdat we nooit echt te weten hoe we ze correct kunnen gebruiken. Geloof me, sommige van deze dingen en hun gebruik zullen je shockeren.

Laten we je niet langer in spanning houden. We zullen 15 dingen bekijken die te gek zijn maar waarvan je nooit wist wist hoe je ze correct moest gebruiken of dat ze zelfs op die manier konden worden gebruikt.

1. De inspringing in een Tic Tac-deksel?

Kijk goed naar die deksel. Waar denk je dat die inspringing zoals in de afbeelding hierboven voor is? Sommige mensen denken dat het helpt om het deksel goed af te sluiten om te voorkomen dat er lucht naar binnen lekt.

Nou, hoewel het dat ook doet, functioneert het ook als een dienend hulpmiddel omdat het helpt om één tactiek tegelijk aan te bieden.

2. Is dit stukje stof bij je nieuwe kleding wel eens opgevallen?

Nou, voor het geval je dacht dat dat kleine extra stukje stof een voorbeeld was om je te helpen precies dat soort stof of zo te vinden, dan heb je misschien niet helemaal gelijk.

Eigenlijk, hoewel je het daarvoor kunt gebruiken, werd het eigenlijk voor een heel ander doel gebruikt.

Het primaire doel is om je te helpen te bepalen hoe verschillende wasmiddelen zullen reageren op je nieuwe kleding voordat je deze op je kleding gebruikt.

3. Is je het gat aan het einde van een meetlint wel eens opgevallen?

Heb je je ooit afgevraagd wat het gebruik ervan is? Welnu, het is er om het meten voor een enkele persoon gemakkelijker te maken.

Haak de tapekop gewoon aan een spijker met behulp van het gat en u kunt aan het lint trekken zonder dat iemand hem voor je hoeft vast te houden.

4. Hoe zit het met de gekartelde rand van het meetlint?

Nu je weet wat het gat in de kop van het meetlint is, heeft de gekartelde rand enig nut? Ja dat heeft het.

Het is er gewoon om je te helpen de positie te markeren die je meet. Druk het eenvoudig in het oppervlak en de gekartelde rand markeert het voor je.

5. Wat is het gat in het handvat van je pan?

LEES OOK!
Bridget Maasland en André Hazes uit elkaar

We kunnen het antwoord dat de meesten van ons zullen bieden al raden, omdat het vrij eenvoudig is, toch? Zoals de meesten van ons al weten, is dit gat voor het ophangen van de pan.

Het heeft echter een ander gebruik. Het wordt ook gebruikt als een houder voor je lepel tijdens het koken zodat het niet overal druppelt.

6. Hoe zit het met het gat in je pastalepel?

Dat is vrij duidelijk toch? Ja, dat is het en het is om het water uit je pasta te persen nadat je klaar bent met koken. Het heeft echter ook een ander gebruik.

Dat gat in het midden kan ongeveer een portie ongekookte pasta van één persoon bevatten, zodat het ook kan dienen als een meetinstrument voor pasta.

7. Heb je de kleine pijl naast de benzinemeter van je auto wel eens gezien?

Weet je wat deze pijl moet betekenen? Nou, het vertelt je gewoon aan welke kant van de auto de tankdop zich bevindt.

Dit is vooral belangrijk bij het besturen van een auto waaraan je niet gewend bent.

8. Weet je waar het gat naast het sleutelgat in een hangslot voor is?

Denk je dat het gewoon een ontwerp is dat toevallig in de meeste hangsloten zit? Nou, het heeft eigenlijk twee toepassingen.

Ten eerste laat het water dat in het hangslot komt wegdruipen en ten tweede biedt het ook een opening voor het gemakkelijk oliën van het mechanisme van het hangslot voor een soepele werking.

9. Sommige buisdoppen worden geleverd met een punt. Hebben ze enig nut?

Nou, als je dacht dat het maar een ontwerp was, is het eigenlijk meer dan dat. De aanwezigheid van deze piek betekent meestal dat er een membraan is dat de bovenkant van de buis bedekt.

Door eenvoudig de dop te draaien en de punt tegen het membraan te drukken wordt het geopend voor gebruik. Dat is het doel van de punt.

10. Heb je gummen opgemerkt die twee helften hebben, blauw en roze gekleurd?

Veel mensen weten het antwoord hierop (of dat denken ze). Als je een van degenen bent die denkt dat de blauwe kant is voor het wissen van pennen terwijl de roze kant voor het wissen van potlood heb je het fout.

De roze kant is voor het wissen op gewoon papier terwijl de grovere blauwe kant is voor het wissen van potloodschrift op harder papier omdat de roze kant het meestal niet goed wist.

LEES OOK!
Bridget Maasland en André Hazes uit elkaar

11. Kun je nog ander gebruik bedenken voor het tabblad bovenop je blikje frisdrank?

Ja je hebt het. Het is voor het openen van het blik. Je zult echter ook merken dat je dit kunt ronddraaien. Dit is dus het kan fungeren als een houder voor je rietje.

Nadat je aan het lipje hebt getrokken om het blik te openen, draai je het rond totdat het de opening van het nieuwe blik bedekt. Het gat in het lipje is voor je rietje. Dit is de tweede functie.

12. Heb je ooit tandenstokers gezien die aan één kant inkepingen hebben? Heeft dit enige betekenis?

Nou, dit soort tandenstokers zien er zeker mooi uit. Maar afgezien van hun uiterlijk, kunt u het ingesprongen deel afbreken en het gebruiken als een soort standaard voor de rest van de tand, zodat het niet direct op de tafel rust. Hygiënischer toch?

13. Wist je dat een Chinese afhaalbox meer is dan alleen een doos?

Velen van ons genieten van de Chinese keuken. We halen de afhaaldoos, nemen hem mee naar huis en doen het eten thuis in onze mooie borden.

Als je je Chinese afhaalmaaltijd gaat halen, wordt de doos eigenlijk omgezet in een bord waar je het voedsel van eet. Ja! Het is een soort converteerbare doos.

14. De lus aan de achterkant van sommige overhemden

Het gebruik van deze lus is vrij duidelijk, toch? Nou, voor het geval het niet voor sommigen is, is het er gewoon om een gemakkelijke manier te bieden om het shirt op te hangen zonder het verkreukeld te krijgen, vooral in situaties waar er geen hangers zijn.

15. Messing deurknoppen – Is er iets speciaals aan?

Afgezien van het feit dat ze er mooi uitzien en een goede esthetische waarde aan uw deur toevoegen hebben ze ook gezondheidsvoordelen.

Messing doodt bacteriën, dus het maakt je deurknop – wat eigenlijk een plek vol met bacteriën zou moeten zijn, gezien het feit dat iedereen het aanraakt – veilig en gezond.

Daar heb je het – 15 dingen die je misschien nog niet volledig kent. Nu weet je het en kun je er nu goed gebruik van maken.

Zuigzoen gespot? Zo kom je er in no time vanaf

Foto’s: maak kennis met de bloedmooie vrouw van zanger Jan Smit