in

14-jarige jongen vermoordde vader, nam afscheid van konijn, ging naar school en schoot 6-jarige jonge dood.

Een 14-jarige jongen schoot zijn vader dood, gaf zijn konijn een kus en ging dan naar een basisschool waar hij een zesjarige jongen vermoordde.

Jesse Osborne pleitte woensdag ijzingwekkend kalm schuldig aan de moorden, terwijl de openbare aanklager vroeg om de jongen tot zijn dood op te sluiten in de gevangenis.

De rechtbank kreeg te horen hoe Osborne, nu 16 jaar, zich voor de gruwel in september 2016 had aangesloten bij een geheime Instagramgroep, waar hij tegen andere personen opschepte over zijn moordplannen.

Hij schreef: “Ik denk dat ik er ongeveer 50 of 60 zal doden. Als ik geluk heb misschien 150.” De jonge moordenaar deelde ook waarom hij zo’n jonge slachtoffers viseerde. “De middelbare school zit vol politieagenten. Dat is niet het geval op de basisschool.”

Osborn voerde zijn wrede plannen uit door eerst zijn vader ijskoud in het achterhoofd te schieten terwijl hij op de bank een boek aan het lezen was. Hij zei dat hij dit gedaan had omdat hij de auto van zijn vader wilde gebruiken om naar de basisschool te rijden om de rest van zijn bloeddorstige plan uit te voeren.

Alvorens dat te doen kuste hij zijn huisdierkonijn Floppy en zijn andere huisdieren en reed vervolgens enkele kilometers verderop naar de school.

Daar knalde hij zijn auto door het hek van de speelplaats en begon op een groep spelende kinderen te vuren. Jacob Hall werd geraakt in het been en zou drie dagen later overlijden aan overmatig bloedverlies. Hij was zes jaar oud.

Later gooide Osborne zijn wapen weg en riep: “Het spijt me!”, terwijl hij door een vrijwillige brandweerman op de grond werd gehouden.

De rechtbank oordeelde dat de jongen volledig bekwaam is. Hij riskeert een gevangenisstraf van 30 jaar en zal op een later ogenblik zijn straf te horen krijgen.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Ronnie Flex stapelverliefd op Famke.

Vrouw ontdekt dat haar liefhebbende man geheim leven leidt met andere vrouw (en 13 kinderen heeft)