in

13-jarige “hersendode” zoon wordt wakker 1 dag nadat moeder documenten tekende om organen te doneren.

Je wordt door het ziekenhuis opgebeld met een ijzingwekkende boodschap: je kind is in kritieke toestand. Het laatste wat je weet, is dat je 13-jarige zoon aan het doen was wat elke tiener doet, met vriendjes spelen en plezier maken.

Wanneer je in het ziekenhuis aankomt en je kind roerloos ziet liggen, en dokters zeggen je dat hij al dood is, is dat moeilijk om te geloven. Hoe kan dit echt jouw zoon zijn?

Dat is precies wat Jennifer Reindl twee maanden geleden ervoer, maar ze had geen idee welke rollercoaster haar te wachten stond.

“Het enige wat ik zag was een draagberrie met z’n voetjes er onderuit. Hij was in totaal 15 minuten dood”, zei Reindl.

“Toen hij terug tot leven kwam, zeiden ze dat hij nooit meer normaal zou zijn. Ze vertelden me dat het zuurstoftekort zo ernstig was dat hij een plant zou zijn, als hij het al haalde”, ging de moeder verder.

Haar zoon Trenton McKinley zat samen met het vierjarige nichtje van een vriend in een aanhangwagentje achter een strandbuggy. Toen zijn vriend op de remmen duwde, kantelde de trailer om. Trenton kon de vierjarige op een strook gras gooien, maar kwam zelf op het asfalt terecht en de trailer viel op zijn hoofd.

Nadat Reindl te horen kreeg dat haar zoon in theorie dood was, wachtten ze nog enkele dagen en namen dan de beslissing om zijn organen te doneren.

“Ze zeiden dat ze hem zouden laten sterven de volgende keer dat zijn hart zou stoppen”, postte Reindl op Facebook. “Of ik kon een document tekenen om zijn organen aan vijf andere kinderen te doneren … en ze me bleven me tot maandag maar adrenaline bezorgen … dus tekende ik het.”

“Zijn ogen waren zwart en droog en ik wist dat hij niet zou twijfelen om vijf levens te kunnen redden.”

Maar kort na deze beslissing schokte Trenton iedereen.

“De volgende dag kreeg ik een telefoontje”, vervolgde zijn moeder. “Vlak voor ze het laatste hersenonderzoek wilden uitvoeren, bewoog hij zijn hand, dan zijn voet … dus keken ze in zijn ogen en ze waren terug.”

“Hij had blauwe ogen … nu zijn ze groen met puntjes als glitter … ze zeggen dat het pigment verandert wanneer je God gezien hebt … en mijn baby was een hele dag lang in de hemel … hij is een wonder.”

Hoewel Trenton een wonderbaarlijke genezing onderging, heeft hij nog altijd heel wat pijn en beroertes. Het zal nog enige tijd en enkele operaties vergen voor hij weer normaal is.

Niemand kan verklaren wat er die dag in het ziekenhuis gebeurde.

Zelf verklaarde de jongen: “Ik wandelde rechtdoor in een open veld”, legde hij uit. “Er bestaat geen andere verklaring dan God. Zelfs de dokters zeiden het.”

BEKIJK HET VIDEOVERSLAG HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ IN MIRAKELS GELOOFT!

Vader bespringt man in rechtbank die zijn 5-jarige dochter doodknuppelde.

Bang, zieke hond vindt zijn weg naar een dierenasiel – kijk naar zijn transformatie na een beetje liefde