in

12-weken oude puppy wordt achtergelaten door familie: Was slechts enkele dagen van dood verwijderd

Sidney, een puppy van slechts 3 maanden oud, werd door zijn baasjes achtergelaten om te sterven.

Na Sidney gekocht te hebben, hadden de eigenaars er in de wagen al spijt van, en dumpten ze het dier in een asiel. Daar zou ze gedood worden indien ze geen nieuwe thuis zouden vinden voor haar.

Sommige mensen zouden simpelweg geen dieren in huis mogen hebben. Een duidelijk voorbeeld hiervan is het verhaal van de 3-maanden oude puppy Sidney.

Lees ook  Deze tijger reageerde heel onverwachts op de geit

De Duitse herder dacht oorspronkelijk dat ze een liefdevolle thuis had gevonden. Maar kort nadat ze bij haar nieuwe familie was, hadden ze er al spijt van.

Maar in de plaats van ervoor te zorgen dat de kleine puppy nieuwe baasjes zou vinden, werd ze genadeloos gedumpt in een dierenasiel in Californië. Het asiel heeft een overvloed aan achtergelaten en verwaarloosde dieren. De dieren hebben dus het risico om gedood te worden als ze niet snel een thuis vinden.

Lees ook  Paard stierf pijnlijke dood nadat dierenbeulen haar doodstaken ‘om op te eten’.

Sidney was wanhopig aan het wachten op nieuwe baasjes. Gelukkig kon ze met behulp van sociale media nieuwe baasjes vinden, die meer dan bereid waren om voor haar te zorgen.

Thuisloze en verwaarloosde dieren zijn overal ter wereld een gigantisch probleem. Laten we dit niet negeren!

Ben jij akkoord dat dieren zoals Sidney een veel beter leven verdienen, dan achtergelaten te worden en de dood te riskeren? Deel dan dit artikel met je vrienden en verspreid de belangrijke boodschap.

Nonchalante vliegmaatschappij vernielt gitaar van passagier – iedereen smult van zijn briljante wraak

Een fout die velen maken: 13 voedingswaren die je nooit in de koelkast mag bewaren