in

12-jarige meer dan 43.000 keer verkr*cht: Dit is hoe ze vandaag leeft

Toen Karla Jacinto nog maar pas 12 was, ontmoette ze de liefde van haar leven. Ze kwam uit een gebroken familie, dus toen de 22-jarige man haar als een prinses behandelde, viel ze als een blok voor hem en zag ze het als een kans om haar ongelukkige leven te ontsnappen.

Hij beloofde haar een prachtig leven en ze nam de kans om met hem te ontsnappen naar een andere stad, Tenancingo, in Mexico. Maar niets bleek zo rooskleurig te zijn als hij haar beloofd had.

Meer zelfs, de man bleek een agressieve pooier te zijn, en na drie maanden samen te wonen met hem, dwong hij haar om op straat te tippelen. Vanaf 10 uur ’s ochtends tot middernacht was ze gedwongen om meer dan 30 klanten per dag te bevredigen.

Vluchten was geen optie, aangezien hij haar familie met de dood bedreigde. Hij vertelde aan Karla, en vele andere jonge meisjes die hij controleerde, dat niemand zou geven om hun lot.

Lees ook  Glennis Grace met grond gelijk gemaakt na opmerking over André Hazes!

De pooier zorgde ervoor dat zowel de politie en priesters op bezoek kwamen en betaalden voor de meisjes. Ze hadden geen bescherming van de autoriteiten.

“Agenten in uniform kwamen binnen en we moesten doen wat ze wilden. Het duurde drie tot vier uur,” zei Karla. “Ik walgde van hen, ze wisten dat we minderjarig waren.”

Tijdens die vier lange jaren was ze verplicht om zichzelf te verkopen. Karla zegt meer dan 43.000 keer verkr*cht geweest te zijn.

Soms huilde ze, maar degenen die haar verkr*chtten, lachten, zei ze.

Toen ze pas 16 was, kreeg ze de kans om te ontsnappen.

Een organisatie die jonge jongens en meisjes helpt die het slachtoffer zijn van s*kshandel kon helpen. Ze slaagde er in om te ontsnappen uit de levende hel die ze vier jaar lang had moeten ondergaan.

Ondanks haar gruwelijke ervaringen, heeft ze de hoop op een beter leven nooit opgegeven. Integendeel, ze werd lid van een organisatie die kinderen in gelijkaardige situaties helpt.

Lees ook  Deze jonge vrouw reageert op de kwetsende commentaar van de juwelier op haar verlovingsringen van $130

“Ik had nooit gedacht dat het meisje op de hoek van de straat, in hoge hielen, gedwongen om zich te prostitueren, zich sterk zou voelen,” vertelde Karla aan CNN Freedom Project. “Vandaag luisteren heel vele mensen naar me”.

Vandaag is Karla 24, en spreekt ze publiekelijk over de hel waar ze doorheen moest gaan, zodat meer mensen de ernst van de situatie begrijpen en andere kinderen kunnen helpen.

Haar doel is om te voorkomen dat meer jonge jongens en meisjes in dezelfde situatie als haar terechtkomen.

Kom meer te weten over Karla’s verhaal hieronder:

Wat een ongelofelijk sterke, jonge vrouw. Zelfs al heeft ze de hel getrotseerd, toch gaat ze vooruit in het leven met trots, en wijdt ze haar leven aan het helpen van anderen.

Deel om aandacht te helpen verspreiden en haar te steunen in haar belangrijke rol om andere te helpen.

Na een leven met Elvis en Tom Jones: Priscilla Presley’s nieuwe liefde woont in een caravan

Moederkat ziet een eenzame puppy – haar reactie ontroert iedereen