in

12-jarig meisje steekt stiefvader met steakmessen in de rug om aanval op haar moeder te stoppen.

Een 12-jarig meisje stak twee steakmessen in de rug van haar stiefvader in een poging om hem te doen stoppen haar moeder aan te vallen. De dappere meid, alleen gekend als Macarena, stak Victor Gonzalez met messen in de rug toen hij zijn vrouw Jorgelina Verdun aanviel. De feiten vonden plaats in San Francisco Solano in Buenos Aires.

Vervolgens klom ze over een hek om te ontsnappen en verwondde daarbij haar benen. De politie kwam ter plaatse en trof Gonzalez aan met de messen nog in zijn rug.

Lees ook  Bakken met kritiek op Nikkie Plessen wegens foto met “te kort rokje”

Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht en zijn toestand is nu stabiel. Het is niet geweten of hij ondertussen aangeklaagd werd.

Getuigen zeggen dat ze een luide ruzie hoorden tussen Gonzalez en zijn 30-jarige vrouw. Macarena zou haar stiefvader gestoken hebben omdat hij haar moeder sloeg en een mes tegen haar keel hield.

Omdat de eerste steekwonde hem niet tegenhield, stak het meisje hem nog een keer met een tweede mes.

Lees ook  “Heb jij nog de moed te roken?”: Chinese arts deelt schokkende beelden van longen kettingroker

Vicente Portal van het ziekenhuis waar het meisje nu verblijft zei: “Het meisje ligt onder toezicht in een kamer. Ze heeft een breuk aan het scheenbeen en aan een klein botje in het onderbeen.”

Haar moeder liep slechts lichte verwondingen aan de nek op. Het onderzoek naar de precieze toedracht van de feiten is nog volop aan de gang.

Deze moeder weigerde een abortus van haar vijfling en laat 20 jaar later DEZE foto zien! Wauw!

Rouwende pony’s houden de hele nacht wake langs de kant van de weg nadat lid van hun kudde door automobilist aangereden werd.