in

12-jarig meisje ontvoerd en geslagen door mannen – dan omringen leeuwen haar en doen het ondenkbare

In vele landen worden meisjes en vrouwen gedwongen om te leven met de angst dat ze kunnen ontvoerd en gedwongen worden om met een vreemdeling te trouwen.

Dat is precies wat er gebeurde in Ethiopië, in de herfst van 2015. Een groep van 7 mannen ontvoerden toen een meisje, om haar gedwongen uit te huwelijken met een van de mannen.

Maar wat de ontvoerders niet wisten, was dat drie leeuwen getuige waren van het incident, en ze zouden het meisje redden.

Het meisje was al een week vermist toen de politie haar uiteindelijk kon vinden. Toen ze ter plaatse waren, kon de politie hun ogen niet geloven. Want het 12-jarig meisje was omsingeld door drie leeuwen. Maar, de leeuwen waren niet van plan om haar te verscheuren. Integendeel, ze zouden haar beschermen.

Lees ook  Mama van tiener liet haar in de steek toen ze 2 jaar oud was – begint te snotteren van zodra juryleden haar stem horen.
Mirakel

Het bleek dat een van de leeuwen de mannen die het meisje wilden ontvoeren, hadden verjaagd, en ze bleven aan haar zijde voor maar liefst een halve dag.

“Ze stonden als bewakers bij het meisje tot we haar vonden, en toen verlieten ze haar plots als een geschenk, en gingen terug naar het woud,” vertelde politieofficier Wondimu Wedajo aan NBC News.

De reddingspoging van de leeuwen heeft waarschijnlijk het leven van het meisje gered, aangezien het niet ongewoon is dat meisjes in Ethiopië verkracht en geslagen worden tot ze het huwelijk aanvaarden.

De ongelofelijke gebeurtenis verbaasde de hele wereld, want normaal gezien zouden de leeuwen het meisje aangevallen en opgegeten hebben. Dus waarom beschermden deze majestueuze wezens het meisje? Expert in wilde dieren Stuart Williams deelt zijn theorie.

Lees ook  De gewonde hond ligt op de rails, maar zijn maatje weigert weg te gaan als een trein komt aanrazen

“Een jong, jankend meisje kan worden verward met het krijsende geluid van een leeuwenwelpje wat verklaart waarom ze haar niet opaten,” vertelde Williams aan NBC News.

Het meisje ontving behandeling voor haar wonden, maar herstellen van de shock en terreur van de ontvoering en de mishandeling zal veel langer duren. Vier van de ontvoerders werden gearresteerd door de politie, maar het is onduidelijk of de andere mannen ooit gepakt werden.

Dieren zijn echt ongelofelijke wezens, en wij mensen hebben heel wat te leren van hen. Deel als je hiermee akkoord bent!

Gepubliceerd door Dailyniuews.nl. Klik aub op ‘vind ik leuk’.

Rouwende hond wil zijn overleden baasje niet verlaten.

65-jarige met 13 kinderen en 7 kleinkinderen vraagt om echografie – ontdekking van de dokters is iets wat ze nog nooit gezien hebben