in

12-jarig meisje ontvoerd en geslagen door mannen – dan omringen leeuwen haar en doen het ondenkbare

In sommige landen leven meisjes en vrouwen continu in angst dat ze ontvoerd worden en gedwongen worden te trouwen met een vreemdeling.

Dat is precies wat er gebeurde in Ethiopië in de herfst van 2015, toen een groep van zeven mannen een meisje ontvoerde om haar te dwingen te trouwen met een van hen.

Maar wat de ontvoerders niet wisten was dat drie leeuwen het zagen gebeuren – en ze besloten het meisje te komen redden.

Het meisje was al een week vermist toen de politie haar eindelijk wist te vinden. En toen ze arriveerden, kon de politie zijn ogen niet geloven – het 12-jarige meisje was omringd door drie leeuwen. Maar die wilden haar niet in stukken scheuren. Ze beschermden haar juist.

Lees ook  Blonde Twitch-chick dacht dat ze haar stream al had uitgezet…
Een mirakel

Het bleek dat de leeuwen de mannen hadden weggejaagd en een halve dag bij haar waren gebleven.

¨Ze stonden op wacht totdat we haar vonden en toen gingen ze weg alsof het een gift was en ze gingen terug het bos in,¨ vertelde politieagent Wondimu Wedajo aan NBC News.

De reddingsactie van de leeuwen heeft ervoor gezorgd dat het meisje veilig is, aangezien het voor meisjes in Ethiopië niet ongebruikelijk is dat ze verkracht en geslagen worden totdat ze hun huwelijk accepteren.

Het ongelofelijke incident verbaasde de hele wereld, aangezien leeuwen normaal gesproken het meisje zouden hebben aangevallen en opgegeten. Waardoor besloten de majestueuze dieren haar dan te beschermen? Wilde dierenexpert Stuart Williams heeft een theorie.

Lees ook  Zus haalt grap uit met broertje door zijn kerstcadeau in te pakken met tie rips

“Een huilend jong meisje kan worden aangezien voor een huilend welpje, qua geluid, wat een reden kan zijn dat ze haar niet hebben opgegeten,¨ vertelde Williams aan NBC News.

Het meisje kreeg behandeling voor haar verwondingen maar herstel van de shock en de angst van de ontvoering zullen veel meer tijd nodig hebben. Vier ontvoerders werden gearresteerd door de politie, maar het is onzeker of de andere daders ooit gepakt zullen worden.

Dieren zijn waarlijk geweldige wezens – en wij mensen kunnen nog veel van ze leren. Deel als je het daarmee eens bent!

Man slaat 5-jarige: Omdat hij een kerstgeschenkje opende zonder te vragen

Jonge Filipijnse zingt beter dan Celine Dion