in

11 maanden oud meisje wordt ontvoerd en 2 uur lang verkr*cht. Dan wordt ze bedekt met bloed gevonden

Haar 27-jarige vader is een werkman die amper 3 dollar per dag verdient in Deilhi, India. Ze verdienen niet genoeg om zich een veilige plek om te wonen te veroorloven. Maar moeder, 25, sliep met haar vierjarige dochter in een tent. Het jongste kind van het gezin is 11 maanden oud – ze werd ontvoerd terwijl haar moeder sliep en haar vader aan het werk was.

Haar moeder was in paniek en schreeuwde om hulp. De mensen uit de naburige tentjes hoorden haar gehuil. Iedereen begon meteen naar het kleine meisje te zoeken. Uiteindelijk vond de politie haar na 2 uur in de jungle.

Lees ook  Geredde hond blaft onophoudelijk in het holst van de nacht en wekt mama. Ogenblikken later kunnen zij en haar 9 kinderen ontsnappen.

Ze was brutaal aangerand en bloedde uit verschillende wonden. Ze werd naar het Denn Dayal Upadhyay Hospital overgebracht voor verzorging. Op dat moment bestempelden de dokters haar toestand als zeer ernstig. Vijay Singh, 42, werd voor de misdaad aangehouden.

Singh had de baby twee uur en martelde haar de hele tijd. Over haar hele lichaampje stonden nagelkrassen. De politie kon de man opsporen aan de hand van een mobiele telefoon. De moeder van de baby dacht dat ze veilig waren, maar nu willen ze niets liever dan onmiddellijk verhuizen.

Lees ook  Barney en vriendin zetten grote nieuwe stap

De verkr*chting van vrouwen is een groot probleem in India. Deel van het probleem is een gebrekkig rechtssysteem. Anderzijds zijn vele slachtoffers te bang om aangifte te doen.

De arme bevolking lijdt hier het hardste onder. Voor hen zegeviert rechtvaardigheid maar zelden.

DEEL dit schokkende bericht met iedereen die je kent!

De 19-jarige ziet dat een blinde geld verliest en dat de vrouw achter hem het in haar eigen zak steekt. De beste reactie komt uiteindelijk van de kassamedewerker!

De dakloze loopt met modderige schoenen het restaurant in en vraagt om eten. Maar de chef steekt zijn hand naar hem uit en het hele restaurant wordt stil