in

11-jarige verloor zijn hond maanden geleden, maar dan wordt de viervoeter teruggevonden

Acht maanden geleden verloor de 11-jarige Rocco zijn beste vriend: zijn hond Jack. Hij was er kapot van. De hond was vermist en ze wisten niet wat er met de hond gebeurt was en daarom gaf Rocco de hoop niet op dat hij ooit weer herenigd zou worden met zijn viervoetige vriend.

“Ik kan bijna niet uit leggen hoe verdrietig Rocco geweest is de afgelopen maanden, maar hij geloofde altijd dat Jack terug zou komen” vertelde Romi, de moeder van Rocco, aan “The Dodo”

Lees ook  2-jarige krijgt chocolade-ei niet open – dan kijkt de moeder van dichterbij en doet ze een dodelijke ontdekking

Rocca en zijn familie hadden heel de omgeving afgezocht naar hun vermiste hond, maar helaas zonder resultaten.

Op een dag zag een vriend van de familie een hond ronddwalen in de buurt van een tankstation. Hij herkende de hond en het bleek Jack te zijn. Hij belde meteen de moeder van Rocco. Ze verzon een plannetje om er een leuke verassing van te maken.

Lees ook  De moeder van de bruidegom begint te krijsen tijdens de bruiloft. De bruid kijkt machteloos toe als ze haar man ziet vertrekken.

Ze vertelde aan haar zoon dat ze een cadeautje voor hem had in de voortuin. Toen Rosso Jack zag was hij natuurlijk meteen dolgelukkig!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Wanneer hij wakker wordt in het ziekenhuis, is hij vergeten dat zijn vrouw onlangs 35 kilo was afgevallen

Man gooide hond uit de auto langs de kant van de weg, gelukkig zag deze oplettende man het gebeuren