in

11-jarig meisje en haar broertje halfdood geslagen door groep jongens in Vlissingen

Een 11-jarig meisje en haar broertje (9) zijn zondag zwaarmishandeld door een groep jongens in Vlissingen. De moeder van de slachtoffertjes heeft aangifte bij de politie gedaan.

Het meisje werd rond 14.00 uur door twee jongens van 10 tot 13 jaar oud lastiggevallen in de buurt van het Scheldemond College in Vlissingen. Toen haar 9-jarige broertje aankwam gingen de jongens weg. Kort daarop kwamen ze terug met versterking.

Lees ook  Angela Schijf kreeg vier miskramen: ‘Zeven keer zwanger voor drie mooie kinderen’

Het meisje liep met haar broertje naar het mountainbike-parcours, iets verderop. De groep jongens kwam achter hen aan. Na een woordenwisseling liep het uit de hand. Drie jongens werkten het meisje tegen de grond. Een van de jongens sloeg haar meermaals in het gezicht. Ze liep blauwe plekken op en ook haar bril is kapot. Twee andere jongens gingen haar broertje te lijf. Enkele anderen stonden op de uitkijk.

Lees ook  Overleden man (103) uit Hilversum tot in de dood bestolen

De moeder is woedend en hoopt dat de jongens snel worden opgepakt. Haar getuigenoproep is op Facebook al een paar duizend keer gedeeld. De politie meldt dat het onderzoek loopt: het signalement van de jongens is doorgegeven aan de wijkagenten. Er is nog niemand opgepakt.

”Lastige eter?” Volgens de wetenschap je gewoon een fijnproever

Juul (42) sloeg haar eigen kind: ‘Kortsluiting in mijn hoofd. Ik greep Joachim en begon te slaan.’