in

107-jarige viert zijn beste leven samen met zijn sportauto en verloofde

Als je 107 jaar oud wordt, hoe zou je dan je dagen doorbrengen?

Joe Newman, geboren in 1913, is 107 jaar oud en net zo actief als iemand die half zo oud is. Niet alleen dat, maar hij rijdt nog steeds in een mooie rode coupé.

“107 zijn betekent dat je dag na dag blijft ademen,” zei Newman tegen WFLA.

Newman werd geboren in Illinois nadat zijn ouders naar Siberië waren verbannen en naar de Verenigde Staten waren verhuisd. Zijn familie verhuisde later naar South Bend, Indiana.

Later in het leven trouwde Newman en hij en zijn overleden vrouw Sophie ondersteunden bij vele programma’s voor mensen met ontwikkelingsstoornissen nadat hun enige kind Rita bij de geboorte was geraakt door deze aandoening. Het echtpaar hielp ook bij het vinden van The Logan Centre in South Bend.

LEES OOK!
Man (75) niest achter het stuur en belandt in sloot

Nadat hij 100 was geworden, deed hij het niet rustig aan. Newman rende voor het Congres toen hij 101 werd, hij is momenteel gastheer van een discussiegroep en rijdt in een rode Mercedes 320 coupé, die hij van zijn podoloog heeft gekocht.

VDO.AI

Ondanks zijn leeftijd blijft Newman rijden, zij het af en toe. Hoewel hij er niet tegen is om senioren periodieke rijexamens te geven.

LEES OOK!
Anna Nooshin mogelijk besmet met coronavirus

“Ik maak me misschien zorgen als ze mensen met een leeftijd van meer dan 100 toestaan ​​om een ​​auto te besturen.

Je zou moeten binnenkomen en laten zien dat je mij en mijn autorijden kunt besturen om de zes maanden of elk jaar, ‘zei hij.

Newman is momenteel verloofd met Anita Sampson, 99, maar het paar heeft nog geen trouwdag vastgesteld. Wat houdt hen tegen?

“We wachten op de toestemming van mijn verloofde. Natuurlijk hebben we problemen gehad om een ​​antwoord te krijgen, maar we zullen wachten, ‘grapte Newman.

Rachel Hazes ziet huwelijk tussen André en Bridget wel zitten

Dit is wat er met je lichaam gebeurt als je stopt met het eten van brood