in

105-jarige bezoekt zijn vrouw op hun 80e huwelijksverjaardag – en zegt enkele woorden die het hart van kleinzoon breken.

Toen ik opgroeide had ik het genoegen om een bejaard stel als buren te hebben. Ze behandelden mijn broertjes en mij als kleinkinderen. Elk bezoekje aan hun huis was een feest. Ze verwelkomden ons met knuffels en warmte, en heerlijke Italiaanse dessertjes en koude glazen melk.

We konden niet gewoon goeiedag zeggen en vertrekken. Onze bezoeken aan het huis van Rosa en Hugo duurden minstens een halfuur. We zaten neer en luisterden met gespitste oren naar hun verhalen over hun jonge dagen.

Als kind kon ik me niet voorstellen om 40 jaar lang met iemand getrouwd te zijn. Door vrijwilligerswerk in verzorgingstehuizen en door veel met bejaarde personen te praten, leerde ik veel over deze eeuwige liefde. Het vergt een uitstekende communicatie, luisterbereidheid, geduld en respect – om enkele dingen te noemen – om tientallen jaren aan iemands zijde te blijven.

Lees ook  Jongen oogst veel lof als hij tijdens bezorging stopt voor herdenking

Eeuwige liefde

Helaas zijn vandaag nog weinig huwelijken bestemd om te blijven. Gelukkig zijn er toch nog koppels die hun meningsverschillen opzij kunnen zetten en samenblijven. Gabe Jacobs maakte deze hartverwarmende video van zijn grootouders op hun 80e huwelijksverjaardag!

Arthur is 105 en hij kwam zijn 100-jarige vrouw Marcia in het bejaardentehuis bezoeken. Gabe vroeg oma of ze zich haar huwelijk nog herinnerde.

Hoewel Marcia niet meer kan communiceren zoals ze dat vroeger gewend was, is de liefde tussen dit koppel evident.

Lees ook  Amber(24) is geobsedeerd met tattoos en heeft haar borsten volledig bedekt met inkt, nu verwijdert ze trots haar bh

“Ik heb 80 jaar lang van je gehouden, schat. Dat is een lange tijd”, zei Arthur terwijl hij haar hand vasthield.

Marcia kuste de hand van haar echtgenoot terwijl hij over hun leven samen getuigde.

“We waren amper 20 toen we trouwden”, zei hij.

“Ik mis je constant”, voegde hij tot tranen bewogen toe.

Gabe zei dat zijn grootouders een van de oudste koppels zijn van de Verenigde Staten en dat hij “trots is om af te stammen van zo’n supermensen.”

Bekijk de ontroerende video hieronder en DEEL dit met iedereen die je een warm hart toedraagt!

De hond van deze 74-jarige man wordt doodgebeten en DIT is hoe zijn dochter reageert.. wat vind jij hiervan?

Meisje vindt een stervend paard in de gracht en leidt het mee naar huis.