in

1 op de 10 mensen heeft toegegeven te masturberen tijdens het poepen

Voor sommige mensen vormt niets een aanvulling op hun dagelijkse gewoontes zoals een grote boodschap doen op het toilet.

Het toilet is een fijne plek; weg van de stress van de echte wereld, is het een heiligdom gewijd aan verlichting.

Daarin kun je even tot rust komen terwijl je zalig een tijdschrift leest, op je telefoon scrolt of helemaal niets doet. Vrede en stilte.

Gedurende onze levens zullen mannen en vrouwen meer dan 11.000 kilo passeren. Dat komt neer op ongeveer 92 dagen op de wc zitten.

Er is geen reden om ons te schamen voor onze badkamergewoonten – vandaar de inspanningen van QS Supplies met de studie ‘Tweeting On The Toilet’, waarin meer dan 1.000 Britten en Amerikanen ondervroegen wat ze in het toilet doen.

LEES OOK!
Ophef om agent die jongetje helemaal zat is en omver rijdt

Met de komst van smartphones is vrijwel iedereen vatbaar voor scrollen op sociale media terwijl hij een drol draait.

Een aantal activiteiten werd door de respondenten als acceptabel beschouwd, waaronder sms’en (67%), luisteren naar muziek (bijna 65,7%), het spelen van mobiele games (65,4%) en het beantwoorden van e-mails (ongeveer 52,7%).

Zoom is enorm populair geworden terwijl velen thuis zijn – daarom vindt 26,5% het oké om op het toilet te werken, terwijl ongeveer een op de tien ook videochats toestaat.

Dit is echter de onthutsende onthulling: van degenen op entertainment-apps masturbeert 11% uiteindelijk.

LEES OOK!
Man mag 1 minuut volledig gratis winkelen in Nederlandse supermarkt en haalt het meest zielige bedrag ooit op

Dat is iets meer dan een tiende van de mensen die hun toevlucht nemen tot een beetje zelfliefde terwijl ze dingen op hun telefoons bekijken, terwijl ze aan het poepen zijn.

Helaas is kiezen voor een nummer twee niet altijd de stilste aangelegenheid: bijna 70% van de respondenten geeft toe gênante geluiden te verbergen.

Van de methoden draait 46,9% de kranen open, probeert 34,6% te hoesten en legt 26,2% toiletpapier in de kom voordat ze gaan zitten (om het werk zachter te maken).

Wat je ook doet op het toilet, het is jouw zaak – houd jezelf tenminste schoon.

Naakte agressieve vrouw maakt straten onveilig

Moeder verliest strijd tegen coronavirus – dagen later vecht ook haar zoon voor zijn leven