in

1 april: Efteling laat baby’s toe in de Python

Het is vandaag 1 april en dat betekent dat elk PR-bureau éindelijk zijn grap kan uithalen. We zagen de afgelopen dagen al de tompouce-deo van de HEMA, de raketjes van Ola die uit de schappen zouden worden gehaald en natuurlijk trapten we zelf ook ergens in: de emoji’s voor blinden komen er helaas niet écht. Wij hebben de hele dag zitten opletten en hebben de beste 1 aprilgrappen tot nu toe verzameld.

Python

In een video is te zien dat de Efteling in samenwerking met Maxi-Cosi een speciaal stoeltje heeft ontworpen voor de allerkleinsten.

Een huisarts vertelt dat het voor baby’s ‘erg goed is om in aanraking te komen met zoveel prikkels’ en een moeder zegt uit te kijken naar het eerste ritje voor haar spruit. Directeur marketing en communicatie Koen Sanders: ,,We zouden de Efteling niet zijn als we niet iets zouden toevoegen op het moment dat de Python weer open gaat.’’

De nieuwe Python gaat zaterdag open voor het publiek. Echt.

Bekijk hieronder de video van de Efteling:

Google’s zelfrijdende fiets

Na de zelfrijdende auto van Google, worden ook de fietsers nu voorzien van ultieme luxe. Werken terwijl je naar je werk fietst, je kinderen alleen op pad laten gaan en automatisch stoppen voor trams? Google regelt het allemaal voor je.

Lees ook  Kleinzoon werkt een jaar lang aan cadeau voor opa’s 81e verjaardag. Opa kan tranen niet bedwingen.

BMW’s ongelukvrije babyschoenen

De meeste kinderen die net leren lopen, lopen nog niet echt heel stabiel. En dat levert vaak genoeg ongelukjes op. Gelukkig is BMW altijd bezig met innoveren, en garandeert het bedrijf deze eerste van april ook de veiligheid van je kleine.

360 video’s met Snoop Dogg

De toekomst van filmpjes kijken op YouTube is aan het veranderen, je hoeft niet langer afhankelijk te zijn van wat de camera filmt. Dankzij 360-camera’s kun je nu elke hoek van de set bekijken. En wat is er nou toffer dan een filmpje kijken met Snoop Dogg? Precies. YouTube streeft ernaar dat je over een paar jaar álle filmpjes kunt kijken met SnoopaVision.

Sangria is gezond

Goed nieuws op deze toch redelijk zonnige vrijdagmiddag: sangria is hartstikke gezond. Dat hebben een stel onderzoekers aan de universiteit van South Midlands aangetoond. Iets met de verbetering van cardiovasculaire bezigheden, antioxidanten en natuurlijk de vitamines in het fruit.

Uitverkoop op de wallen

Genoeg sangria gehad? Je kunt de vrijmibo vrijdag éxtra voordelig afsluiten op de Wallen. Daar krijg je vandaag 50 procent korting bij alle s#kswerkers! De prijzen vind je hier.. Vergeet je voucher niet mee te nemen!

Lees ook  Deze vrouw krijgt een baby. Maar op dezelfde dag slaat het lot toe

Speciale editie P*rnHub

Ieder jaar weer weet P*rnhub haar bezoekers op een originele manier te verrassen. Vandaag is Pornhub extra safe for work. Echt. We beloven het. Klik maar.

Vibrerende tampons

Daar sluit Pink Parcel goed op aan. Vrouw en ongesteld? Geen zorgen. Je PMS wordt een stuk dragelijker met deze vibrerende tampons. Veel beter dan chocolade, thee en romantische komedies.

McDonald’s op de maan

De McDrive zal ongetwijfeld een beetje moeten worden aangepast, maar we vinden het een nogal heugelijk feit dat ook maanbewoners van het fastfoodketen met de gouden bogen kunnen genieten. Ze zijn niet vergeten dat er sinds 1972 al geen mens meer op de maan is geweest, bij een retweetje kun je een lunch bij de McMoon winnen.

Emoji-nummerborden

De emoji is niet meer weg te denken uit ons bestaan. En op den duur zullen de nummerbordcombinaties toch een keertje opraken. Gelukkig bedacht Honda daar een heel creatieve oplossing voor: emoji-nummerborden.

Imgur voor huisdieren

We lachen onze huisdieren graag een beetje uit. Vaak gaat dat via Imgur. Imgur wil op deze bijzondere dag wat terugdoen voor de huisdieren die het slachtoffer zijn van onze genadeloze uitlachsessies en lanceert Imgur For Pets. Met hilarische gifjes.

Ze sneden haar staart af en trokken haar tanden zonder verdoving. Wat ze in het opvangcentrum deed, had niemand verwacht.

Moeder van slachtoffer van pesten: “Ik heb totaal geen spijt van wat ik de pestkoppen van mijn dochter aandeed.”